CELEBRITIES

Η πρώτη εμφάνιση της Gwyneth Paltrow και του Brad Falchuk ως νεόνυμφο ζευγάρι


The Jennettes

6 Δεκεμβρίου 2018

abaca_661794_035.jpg

Μόλις τον Σεπτέμβριο, η Gwyneth Paltrow είπε το ναι στον Brad Falchuk, τηλεοπτικό συγγραφέα και παραγωγό. Χθες, οι νεόνυμφοι που είναι μαζί από το 2014, έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως σύζυγοι στην τελετή απονομή αστεριού στον Ryan Murphy, στο Hollywood Walk of Fame.

Από ότι φαίνεται, Paltrow και Falchuk ασπάζονται το δόγμα του "όποιο ζευγάρι ντύνεται μαζί, μένει και μαζί". Εμφανίστηκαν φορώντας ασορτί γκρι κοστούμια για να τιμήσουν τον διάσημο σκηνοθέτη και παραγωγό. O Falchuk διάλεξε ένα περισσότερο layered look, ενώ η σύζυγός του προτίμησε να φορέσει μια απλή μπλούζα μέσα από το σακάκι της.

H Paltrow και ο Falchuk ανέβηκαν μαζί στο podium για να τιμήσουν τον φίλο τους. Μάλιστα η ηθοποιός τον ευχαρίστησε που άθελά του τη γνώρισε με τον νέο σύζυγό της. Ο Murphy και ο Falchuk δούλεψαν μαζί στο Glee, στο οποίο η Paltrow είχε έναν επαναλαμβανόμενο guest ρόλο.

Δείτε ακόμη: Το πρωινό μακιγιάζ της Gwyneth Paltrow

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.