CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry έσπασε το πρωτόκολλο για να αγκαλιάσει μια βετεράνο


The Jennettes

9 Δεκεμβρίου 2018

abaca_645416_002_1.jpg

Μπορεί ο πρίγκιπας Harry να είναι ένας από τους ομορφότερους royal άντρες, αλλά ο βασικός λόγος που τον αγαπάμε είναι η ευαισθησία και η γλυκύτητά του. Την Πέμπτη, ο Harry παρευρέθηκε σε την παράσταση Bat Out of Hell — The Musical, όπου μοιράστηκε μια τρυφερή στιγμή με τη βετεράνο Nerys Pearce.

O Harry, ο οποίος πήγε στην παράσταση εκ μέρους του Invictus Games Foundation, άφησε τα συναισθήματά του να τον κυριεύσουν και έσπασε το πρωτόκολλο, αγκαλιάζοντας τη βετεράνο. Η Nerys Pearce είχε υπάρξει αθλήτρια του Invictus Games Foundation πριν την αφήσει παράλυτη από τη μέση και κάτω ένα ατύχημα με μοτοσικλέτα.

Το πρωτόκολλο ορίζει ξεκάθαρα ότι οι χαιρετισμοί δεν πρέπει να ξεπερνούν τη χειραψία, αλλά ο πρίγκιπας Harry μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχουν στιγμές που το να είσαι άνθρωπος είναι σημαντικότερο από το να είσαι πρίγκιπας. Εξάλλου, η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει παρακάμψει αρκετές φορές το πρωτόκολλο.

Δείτε ακόμη: Όλες οι πρώην σχέσεις του πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.