CELEBRITIES

O λόγος που η Megan Fox δεν έχει μιλήσει για τις δικές της #MeToo στιγμές


The Jennettes

12 Δεκεμβρίου 2018

20170907_zaa_n230_6271.jpg

H Megan Fox είναι πλέον παρουσιάστρια μιας σειράς στο Travel Channel, στην οποία επιτρέπει στον εαυτό της να δείξει την nerd με την αρχαιολογία πλευρά του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Fox έχει δώσει μια σειρά από συνεντεύξεις, μέσα από τις οποίες επήλθε μια πολύ άβολη συνειδητοποίηση: Παρόλο που η ηθοποιός έχει πολλές #MeToo ιστορίες να διηγηθεί, δε νιώθει καθόλου άνετα να το κάνει.

Αυτό δεν είναι εντελώς παράλογο, λαμβάνοντας υπόψιν το παρελθόν της. Το κορίτσι που έκανε ντεμπούτο στη μεγάλη οθόνη πλένοντας αυτοκίνητα στην ταινία Transformers, και ενεπλάκη σε ένα ειδύλλιο με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Michael Bay, απέκτησε αρχικά την εικόνα ενός σεξουαλικού αντικειμένου. Η δυσκολία της να εκφραστεί στην αρχή της καριέρας της, και η ταραχώδης σχέση της με τον σκηνοθέτη (τον έχει αποκαλέσει Χιτλερικό, ενώ εκείνος την έβαλε όντως να πλύνει το αυτοκίνητό του για να πάρει το ρόλο), «σπίλωσε» τη φήμη της για πάρα πολλά χρόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @meganfox • #MeganFox #MeaganFox

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meaganfox__) στις

Όταν προσφάτως ρωτήθηκε για το κίνημά #MeToo, η Fox εξήγησε ότι δεν έγινε μέρος του, σκεπτόμενη ότι δε θα λάμβανε ιδιαίτερα συμπονετική αντιμετώπιση, λόγω της εικόνας που είχαν οι άνθρωποι για εκείνη.

Ακόμα και με το κίνημα #MeToo, και με όλες τις γυναίκες να διηγούνται τις ιστορίες τους -θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι έχω αρκετές τέτοιες, και είναι αλήθεια- δεν μίλησα, για πολλούς λόγους. Σκέφτηκα, με βάση το πώς έχω προσληφθεί από τους ανθρώπους, ακόμα κι από τις φεμινίστριες, ότι δε θα ήμουν ένα θύμα που θα λάμβανε συμπόνοια. Σκέφτηκα ότι αν υπήρχε κάποιο χρονικό σημείο στο οποίο οι άνθρωποι θα συμφωνούσαν ότι το να κατηγορούμε τα θύματα είναι κάτι αποδεκτό, θα ήταν η στιγμή που θα μιλούσα για την ιστορία μου.

Η Fox συνέχισε λέγοντας ότι κοιτάζει μπροστά, και σκοπεύει να μεγαλώσει τους γιους της με σεβασμό προς τις γυναίκες. Επίσης εξήγησε ότι σε πολλές περιπτώσεις, τα λόγια της χρησιμοποιήθηκαν εναντίον της κι αυτό την έκανε να μη θέλει να μιλήσει. Ακόμα και τώρα, δεν πιστεύει ότι θα υπάρξει στιγμή στην οποία θα μπορέσει το κοινό να ταυτιστεί μαζί της ή να τη συμπαθήσει αρκετά ώστε να γίνει πιστευτή. "Απορρίφθηκα για στοιχεία που σε άλλες γυναίκες επαινούνται τώρα", δήλωσε. Αυτό είναι μια αρκετά λυπηρή διαπίστωση.

Δείτε ακόμη: Megan Fox-Brian Austin Green: Ρομαντικές στιγμές στην Χαβάη

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.