CELEBRITIES

Γιατί κανείς δε θέλει να παρουσιάσει τα Oscars;


The Jennettes

13 Δεκεμβρίου 2018

20180304_shf_z03_663.jpg

Μετά το μιντιακό ντόρο που προκάλεσε η αποδοχή του Kevin Hart να παρουσιάσει τα Oscars και μετά η άμεση παραίτησή του, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ακαδημία σκέφτεται να μην έχει καθόλου παρουσιαστές για πρώτη φορά από το 1989. Το γεγονός έρχεται εν μέσω μίας εποχής που το να παρουσιάσεις τα βραβεία φαίνεται πλέον η χειρότερη δουλειά στο Hollywood. O Seth MacFarlane, που παρουσίασε το show το 2013, επιβεβαίωσε τα παραπάνω.

"Κοίτα, είναι μία δουλειά που έχει όλα τα βλέματα στραμμένα επάνω της," είπε ο MacFarlane στο Entertainment Weekly. "Και αν κάνεις κάτι που είναι τόσο στο επίκεντρο της προσοχής, τόσο έντονο, θα έχεις πολλές γνώμες από πολλούς ανθρώπους. Προσπαθώ να θυμηθώ τη τελευταία φορά που διάβασα μία περίληψη των Oscars την επόμενη μέρα που δεν ήταν όλοι έξαλλοι - έχει περάσει πολύς καιρός."

"Δεν είναι εύκολη δουλειά και δεν με εκπλήσει το ότι δεν βρίσκουν παρουσιαστές," συνέχισε.

Ο MacFarlane μπορεί να αναρωτιέται ποια ήταν η τελευταία φορά που ένας παρουσιαστής πήρε καλές κριτικές την επόμενη μέρα, αλλά ίσως θα έπρεπε να αναρωτιέται ποια ήταν η τελευταία φορά που κάποιος που παρουσίασε το show ήταν πραγματικά αρεστός στο κοινό. Ίσως, μόνο η Ellen DeGeneres το 2014 - που έφερε τα δεύτερα καλύτερα Oscars σε ακροαματικότητα μέσα στη τελευταία δεκαετία.

Επιπλέον, θα μπορούσαν να δοκιμάσουν να βάλουν μία γυναίκα παρουσιάστρια φέτος, ειδικά στην εποχή του #MeToo, η συνεχόμενες επιλογές σε άντρες παρουσιαστές φαίνονται αρκετά αμήχανες. Ή ίσως θα έπρεπε να επαναφέρουν ξανά τα ζευγάρια παρουσιαστών, έτσι ώστε να "πιάσουν" ένα ευρύτερο κοινό, έτσι ώστε να φύγει λίγη απ' την πίεση από ένα άτομο. Ο James Franco με την Anne Hathaway ήταν υπέροχη, όπως και ο Steve Martin με τον Alec Baldwin το 2010.

Σε κάθε περίπτωση, ίσως η Ακαδημία να έπρεπε να σκεφτεί ποιοι πραγματικά αρέσουν στο κοινό που παρακολουθεί τα Oscars κάθε χρόνο.

 

Δείτε ακόμη: H εντυπωσιακή εμφάνιση της Margot Robbie στα Oscars 2018 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.