CELEBRITIES

Catriona Gray: Αυτή είναι η Μις Υφήλιος 2018


The Jennettes

17 Δεκεμβρίου 2018

46633769_348238032641531_1820123758178867068_n1.jpg

Για τέταρτη φορά στην ιστορία, τον τίτλο Μις Υφήλιος κατέκτησε μια διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες. H 24χρονη Φιλιππινοαυστραλή Catriona Gray ανακυρήχθηκε νικήτρια στα καλλιστεία, τα οποία έλαβαν χώρα στην Μπαγκόγκ.

"Η καρδιά μου είναι γεμάτη από ευγνωμοσύνη. Υπήρξαν στιγμές αμφιβολίας όπου ένιωσα πολύ φορτισμένη και πιεσμένη", είπε η Gray, η οποία φόρεσε ένα κόκκινο και πορτοκαλί φόρεμα, εμπνευσμένο από το ηφαίστειο Mayon που εξερράγη φέτος.

Όταν ρωτήθηκε σε σχέση με τη νομιμοποίηση της κάνναβης, η Gray απάντησε ότι την υποστηρίζει για ιατρική χρήση. Μετά τη στέψη της, η Gray δήλωσε στους ρεπόρτερς ότι θεωρεί την ερώτηση οπωσδήποτε επίκαιρη και ενεργό θέμα συζήτησης, προφανώς αναφερόμενη στον πόλεμο των ναρκωτικών στις Φιλιππίνες που έχει σκοτώσει χιλιάδες Φιλιππινέζους και έχει σημάνει παγκόσμιο συναγερμό.

Η Gray είπε κατά τη διάρκεια των καλλιστείων ότι η εργασία της στην παραγκούπολη της Manila της έμαθε να βρίσκει την ομορφιά σε δύσκολες περιπτώσεις. Είναι η τέταρτη φορά που τον τίτλο Μις Υφήλιος τον κερδίζει μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες, ενώ φέτος γράφτηκε ιστορία με την παρουσία της Ισπανίδας Angela Ponce, του πρώτου transgender μοντέλου στο διαγωνισμό.

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η Μις Υφήλιος για το 2017

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.