CELEBRITIES

H εορταστική φωτογράφηση της Pippa Middleton μετά τη γέννα


The Jennettes

21 Δεκεμβρίου 2018

royal-wedding-pippa-middleton-abaca_273316_0021.jpg

Η Pippa Middleton φωτογραφήθηκε για την εταιρεία Waitrose & Partners, στην οποία εργάζεται ως αρθρογράφος fitness. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, η Pippa, που έγινε για πρώτη φορά μαμά, μοιράστηκε το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθούσε στην εγκυμοσύνη της.

Στην εικόνα που αποκαλύφθηκε σήμερα η Middleton δείχνει υπέροχη: Φοράει άνετα και ζεστά ρούχα, και κάθεται σε έναν λευκό καναπέ, με μια κούπα στα χέρια της, χαμογελώντας. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Mark Harrison, ο οποίος τη μοιράστηκε στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Christmas from me, with a little help from #pippamiddleton Shot for @waitroseandpartners #portraitphotography #newbaby #healthylifestyle #christmas @missbingmakeup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Harrison (@mark_harrison_photography) στις

Η φωτογράφηση έχει εορταστικό πνεύμα, και στο φόντο της υπάρχει ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο και μερικά εορταστικά διακοσμητικά. Στη γωνία της φωτογραφίας φαίνεται το μωρουδιακό πάρκο, που προφανώς ανήκει στον γιο της Middleton, Arthur. Η Βρετανίδα απέκτησε τον πρώτο της γιο με τον σύζυγό της James Matthews στα μέσα Οκτωβρίου, ενώ γέννησε στο ίδιο νοσοκομείο με την αδερφή της.

Η Pippa και ο James δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιήσει καμία φωτογραφία του μικρού, αλλά έχουν θεαθεί ενώ κάνουν βόλτες μαζί του στους δρόμους του Λονδίνου.

Δείτε ακόμη: Pippa Middleton: Το φόρεμα που φανέρωσε την εγκυμοσύνη της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.