CELEBRITIES

To Χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ


The Jennettes

24 Δεκεμβρίου 2018

20171225_zaa_ap2_039.jpg

Μπορεί η Βασίλισσα να είναι αναγκασμένη να απέχει από την έκφραση πολιτικών απόψεων, όμως αυτή τη χρονιά το Χριστουγεννιάτικο μήνυμά της πρόκειται να είναι ηχηρό.

Μετά από έναν χρόνο ιδιαίτερης έντασης στην Αγγλία, η Βασίλισσα Ελισάβετ πρόκειται να πει: "Ακόμα και μπροστά στις βαθύτερες διαφορές, το να αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους με σεβασμό και ανθρωπιά, είναι το πρώτο βήμα προς την μεγαλύτερη κατανόηση".

Είναι η τελευταία ευκαιρία της Βασίλισσας να μιλήσει στο ευρύ κοινό, πριν την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση στις 29 Μαρτίου της επόμενης χρονιάς. Το μήνυμά της για το σεβασμό ακολουθεί ένα ιδιαίτερα εχθρικό debate το οποίο διεξάγεται ανάμεσα στους πολιτικούς ηγέτες της χώρας τον τελευταίο καιρό. Παραλλήλως, οι αριθμοί δείχνουν μια σημαντική αύξηση των εγκλημάτων μίσους τον τελευταίο ένα χρόνο.

Καθώς μεταξύ άλλων είναι και η κεφλή της Εκκλησίας στην Αγγλία, η βασίλισσα έχει ανεπτυγμένη αίσθηση της πίστης και θα χρησιμοποιήσει το ρόλο της για να μεταδώσει το μήνυμα του Θεού. "Πιστεύω ότι το μήνυμά Του για ειρήνη στον κόσμο και καλή θέληση, δεν είναι ποτέ ξεπερασμένο. Μπορεί να ακουστεί από τον καθένα, και είναι όσο ποτέ απαραίτητο", θα πει.

Δείτε επίσης: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.