CELEBRITIES

Η μεταμόρφωση της Drew Barrymore: Έχασε 11 κιλά τρώγοντας αυτό καθημερινά


The Jennettes

28 Δεκεμβρίου 2018

abaca_614823_016.jpg

Με τη νέα χρονιά στον ορίζοντα, έχουμε και νέα resolutions - όπως για παράδειγμα να σταματήσουμε να τρώμε όλα αυτά τα μελομακάρονα και να ξεκινήσουμε μία υγιεινή διατροφή. Και αν πάρουμε ως παράδειγμα τη Drew Barrymore, όλα είναι εφικτά.

Πριν λίγες μέρες, η ηθοποιός ανέβασε ένα μήνυμα γεμάτο έμπνευση στο Instagram της, όπου μιλά για την υγιεινή ρουτίνα της, μαζί με φωτογραφίες του εαυτού της πριν και μετά. Στη λεζάντα γράφει: "Εδώ είμαι εγώ σε μία πόζα πριν και 11 κιλά μετά στο ίδιο μέρος. Μπορείτε να δείτε πως το πρόσωπό μου είναι πολύ πιο αδύνατο! Χρειάζεται τόση πολλή δουλειά. Δίαιτα και γυμναστική και να μάχεσαι σα λιοντάρι για αυτό!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Ούτε μαγικές κάψουλες, ούτε εξαντλητικές δίαιτες. Γυμναστική και πολλές σαλάτες! Σύμφωνα με μία πηγή που μίλησε στο Hollywood Life, "η Drew ήθελε πραγματικά να βρει τη φόρμα της, το βάρος της ανεβοκατέβαινε σε όλη της τη ζωή αλλά όσο μεγαλώνει δυσκολεύεται περισσότερο να χάσει βάρος απ' το να πάρει. Δούλεψε πολύ σκληρά για να χάσει αυτά τα 11 κιλά, δεν ήταν εύκολο σίγουρα, έκοψε όλα τα τυποποιημένα φαγητά και άρχισε να τρώει καθαρά λαχανικά και σαλάτες".

 

Δείτε ακόμη: Πώς αντιδρούν οι περαστικοί όταν συναντούν έναν υπέρβαρο άνθρωπο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.