CELEBRITIES

H Meghan Markle σχεδόν αποκάλυψε την ημερομηνία γέννησης του παιδιού της


The Jennettes

29 Δεκεμβρίου 2018

20181218_zaa_ap2_098.jpg

Το 2019 θα είναι σύντομα εδώ, πράγμα που σημαίνει πως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Και τώρα, η Meghan Markle έδωσε στους fans της ένα αρκετά συναρπαστικό update σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Κατά τη διάρκεια μίας βόλτας της με τον Harry και την Kate με τον William τα Χριστούγεννα, η Meghan μίλησε με το κοινό που είχε συγκεντρωθεί για να τους δει να περνούν. Όταν ένας royal fan τη ρώτησε για το πότε περιμένει να γεννήσει, η δούκισσα απάντησε: "Φτάνουμε σχεδόν," που σημαίνει πως το ζευγάρι μπορεί να περιμένει το πρώτο τους παιδί νωρίτερα απ' ότι νομίζαμε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official) on

Το παλάτι του Kensington δεν έχει δημοσιεύσει καμία λεπτομέρεια σχετικά με το πότε θα γεννηθεί το παιδί της Meghan και του Harry, αλλά έχει επιβεβαιώσει πως θα γίνουν γονείς την άνοιξη του 2019. Κι τεχνικά μιλώντας, η πρώτη μέρα της άνοιξης είναι η 20η Μαρτίου - τρεις μήνες μακριά, δηλαδή.

 

Δείτε ακόμη: Η Meghan Markle εμφανίστηκε σαν άλλη Jackie O

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.