CELEBRITIES

Η 52χρονη Halle Berry πιο sexy από ποτέ στη νέα της φωτογραφία στο Instagram


1 Ιανουαρίου 2019

20181205_ziakk_s216_080.jpg

Η δημοφιλής ηθοποιός Halle Berry, φαίνεται να είναι καλύτερα από ποτέ και ανέβασε μία φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram για να μας το αποδείξει.

Η Halle Berry δε μοιάζει καθόλου με την ηλικία της στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε. Στην εικόνα, η πανέμορφη ηθοποιός φορά ένα μαύρο διαφανές φόρεμα και ποζάρει για να βγάλει selfie. Τα μαλλιά της είναι κυματιστά - σχεδόν ατημέλητα και το μακιγιάζ των ματιών της έντονο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Σε ηλικία 52 ετών, η Halle μοιάζει πραγματικά πιο όμορφη όσο ποτέ, και μάλιστα πρόσφατα μοιράστηκε τους στόχους της για το 2019. Η ίδια επιθυμεί να βελτιώσει την υγεία και την φυσική της κατάσταση ακόμα περισσότερο. Επίσης θέλει να μάθει μια πολεμική τέχνη, να τρέξει περισσότερο, να κάνει yoga. Λατρεύει να εμπνέει τους ανθρώπους γύρω της να αγαπούν τον εαυτό τους και να τον προσέχουν.

Τέλος, μοιράστηκε μαζί μας μία φωτογραφία με ευχές για το νέο έτος και για μία ακόμη φορά μας δείχνει πόσο όμορφη και λαμπερή είναι στα 52 της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Δείτε ακόμη:

Halle Berry: Ξετρελαίνει το Instagram με την πιο hot bikini-φώτο 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.