CELEBRITIES

H Pippa Middleton φωτογραφίζεται με λευκό μπικίνι στις διακοπές της


The Jennettes

4 Ιανουαρίου 2019

20180713_zaa_ap2_401.jpg

Η Pippa Middleton ξεκίνησε το 2019 σε mood διακοπών, αφού η νεότερη αδερφή της Kate Middleton, εθεάθη να απολαμβάνει τον ήλιο με άλλα μέλη της οικογένειας στο St. Barts, ένα νησί στην Καραϊβική, σύμφωνα με το People. Μαζί της βρισκόταν ο σύζυγός της, James Matthews, ο αδερφός του Spencer Matthews και Vogue Williams, ο αδερφός της Middleton, James, και η φημολογούμενη σύντροφός του. 

Η κομψή μαμά διάλεξε ένα λευκό μπικίνι για τις διακοπές της - του βρετανικού brand Biondi London - το οποίο περιλάμβανε και μία μπλε κεντητή λεπτομέρεια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@katetheduchessofcambridge) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portal Estrelando (@portalestrelando) on

Ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας που έλειπε από την εξόρμηση στην παραλία, ήταν το μωρό της Pippa και του James, Arthur. Το πρώτο παιδί του ζευγαριού γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου. Παρά το γεγονός πως ο μικρός δεν εμφανίστηκε στην παραλία, ταξίδεψε μαζί με την οικογένειά του στο St. Barts - όπως φαίνεται από φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στη Mirror και η Pippa φαίνεται να δείχνει το μωρό στον πεθερό της, David Matthews.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vinci_royal (@vinci_royal) on

 

Δείτε ακόμη: Tα looks της Pippa Middleton

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.