CELEBRITIES

H αμήχανη στιγμή της Nicole Kidman με τον Rami Malek στα Golden Globes


The Jennettes

8 Ιανουαρίου 2019

abaca_595387_033.jpg

Ίσως σας έχει τύχει κάποια στιγμή να μην ξέρετε πώς να χαιρετήσετε κάποιον. Είναι η χειραψία πολύ ψυχρή; Η αγκαλιά πολύ οικεία; Το να μην κάνετε τίποτα σας κάνει να νιώθετε σαν κοινωνικά απροσάρμοστη φώκια; Δεν είστε μόνοι.

Κάτι αντίστοιχο έπαθε και ο Rami Malek στις Χρυσές Σφαίρες, απλώς σε αντίθεση με εσάς, εκείνος είχε μόλις κερδίσει μια Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του. Την ώρα που η Nicole Kidman ανακοίνωσε το βραβείο της ταινίας Bohemian Rhapsody, στην οποία πρωταγωνιστεί, ο ηθοποιός προσπάθησε να την πλησιάσει για να χαιρετηθούν. Στη σκηνή ήταν φυσικά και άλλοι συντελεστές της ταινίας και υπήρχε ένα κάποιο σούσουρο, πράγμα που δε βοήθησε καθόλου τον 1.75 Malek να βρεθεί στο οπτικό πεδίο της Nicole Kidman, που είναι αισίως 1.80 χωρίς τα τακούνια της.

Το αποτέλεσμα είναι ο ορισμός της αμηχανίας: ο Rami Malek προσπαθεί να χαιρετήσει τη Nicole, της τείνει τα χέρια, εκείνη τον αγνοεί, της ακουμπάει την πλάτη φιλικά κι εκείνη συνεχίζει να τον αγνοεί. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς το έχουμε δει πέντε φορές και είναι κάθε φορά χειρότερο και πιο αμήχανο. Ξέρουμε ήδη ότι οι ηθοποιοί είχαν ξανασυναντηθεί δυο μέρες πριν, καθώς φωτογραφήθηκαν μαζί, όμως τίποτα στην αλληλεπίδρασή τους δε δείχνει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Γενικώς, ο Rami Malek μας θύμισε στιγμές αμηχανίας με αγόρια που μας αρέσουν και δε βλέπουν ότι υπάρχουμε, και τον ευχαριστούμε για αυτό το αίσθημα αλληλεγγύης.

Δείτε ακόμη: H Nicole Kidman κάνει την πιο λαμπερή της εμφάνιση μέχρι σήμερα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.