CELEBRITIES

Beauty alert: Η Lady Gaga λανσάρει τη δική της beauty collection


The Jennettes

8 Ιανουαρίου 2019

lady-gaga-a.jpg

Από τον Μάιο του 2018, οι δημοσιογράφοι είχαν αρχίσει να υποψιάζονται ότι η Lady Gaga προετοίμαζε με μυστικοπάθεια το λανσάρισμα της δικής της beauty σειράς με καλλυντικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και μαλλιών. Οι φήμες επαληθεύονται και είναι γεγονός ότι η Lady Gaga θα έχει πλέον τη δική της beauty collection.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Ακόμη, δε γνωρίζει κανείς πότε θα είναι η επίσημη ημερομηνία λανσαρίσματος αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η ιστοσελίδα που θα φιλοξενήσει τη σειρά είναι η hausbeauty.com. Ωστόσο, έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα προϊόντα χρησιμοποιώντας τη μοναδική λειτουργία του site: την εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα μόνα άλλα τμήματα του site είναι οι Όροι Χρήσης και η Πολιτική Απορρήτου, οι οποίοι δεν παρέχουν περαιτέρω ενδείξεις, αλλά επιβεβαιώνουν ότι το brand θα αποθηκεύσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας προκειμένου να σας στείλει ανακοινώσεις σχετικά με την εταιρεία και τις κυκλοφορίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Η Lady Gaga όπως είναι γνωστό λατρεύει τα πολύ ιδιαίτερα και εκκεντρικά μακιγιάζ και μάλιστα στην αρχή της καριέρας της απέφευγε να δείχνει το πρόσωπό της- κάνοντας έντονα μακιγιάζ - αλλά τα τελευταία χρόνια μίλησε ανοιχτά για την ντροπή που αισθανόταν και πλέον νιώθει ότι έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ. Μάλλον ήταν η καλύτερη στιγμή να δημιουργήσει τη προσωπική της beauty σειρά καθώς τον τελευταίο καιρό μας εμπνέει όλο και περισσότερο με τα λαμπερά make up look που επιλέγει για το κόκκινο χαλί. Ανυπομονούμε λοιπόν να βγει η νέα beauty σειρά και να τη δοκιμάσουμε!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Δείτε επίσης:

2+1 ιδανικές παλέτες σκιών για μπλε μάτια 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.