CELEBRITIES

Ο Jimmy Fallon κάνει το #birdboxchallenge με τη βοήθεια της Lindsey Lohan


The Jennettes

8 Ιανουαρίου 2019

birdbox.jpg

Αν ζείτε κάτω από κάποια πέτρα και δεν έχετε ακούσει ακόμα περί τίνος πρόκειται, το BirdBoxChallenge προέρχεται από την ταινία Bird Box με τη Sandra Bullock, στην οποία οι πρωταγωνιστές κυκλοφορούν με τα μάτια κλειστά, για να μην αντικρύσουν μια μυστηριώδη δύναμη που υπάρχει στη γη.

Πολλοί fans της ταινίας που ταυτίστηκαν με το σενάριο, αποφάσισαν να κυκλοφορούν με δεμένα μάτια, πράγμα που άρχισε φυσικά να γίνεται επικίνδυνο. Η πρόκληση έφτασε φυσικά και στη βραδινή ζώνη της αμερικανικής τηλεόρασης, με τον Jimmy Fallon να αναλαμβάνει να παρωδήσει την καινούρια μανία του Internet.

Μαζί του σε αυτήν την προσπάθεια ήταν οι Roots, ο Steve Higgins, και η Lindsay Lohan ως special guest. Χρησιμοποιώντας τον χορό της από τη Μύκονο που έγινε viral τον Σεπτέμβριο, η Lindsey Lohan παρασέρνει τον Jimmy Fallon και την παρέα του σε μια υπνωτιστική και ξεκαρδιστική διαδικασία.

Δείτε ακόμη: Η Lindsay Lohan επισκέφθηκε τους Σύριους πρόσφυγες στην νοτιοανατολική Τουρκία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.