CELEBRITIES

Γιατί η Julia Roberts είναι η πιο cool ηθοποιός της γενιάς της


13 Ιανουαρίου 2019

20180908_zaf_v53_092.jpg

Αν ο καινούριος χρόνος για να μπει καλά «θέλει» χαμόγελο, οι εταιρείες διανομής αποφάσισαν να μας φροντίσουν, και να μας χαρίσουν αυτή την εβδομάδα μια ακόμα ταινία με πρωταγωνίστρια τη «Μις Χαμόγελο», Τζούλια Ρόμπερτς. Η ταινία, «Ben is Back»,  είναι η ιστορία της ξαφνικής επιστροφής του άσωτου και ναρκομανούς γιου (Λούκας Χέτζες) από την κλινική αποτοξίνωσης όπου φιλοξενούνταν, στην οικογενειακή εστία, μερικές ημέρες πριν τα Χριστούγεννα. Εδώ, η Τζούλια Ρόμπερτς, στο ρόλο της μάνας, επιστρατεύει γοητεία και αποφασιστικότητα για να κρατήσει ολόκληρη την οικογένεια όρθια. Ενδεχομένως, η ταινία να μην προσφέρει γερές δόσεις από το γνωστό απαστράπτον χαμόγελο της Τζούλια, όμως οι πρώτες κριτικές μιλάνε για ένα αγωνιώδες οικογενειακό δράμα με πρωταγωνίστρια μια Τζούλια Ρόμπερτς στο κέντρο του κυκλώνα, να χαρίζει ακόμα μία εμβληματική ερμηνεία.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου σινεφίλ εξωγήινοι θα εισέβαλαν στις κινηματογραφικές αίθουσες και με απορημένα βλέμματα, θα ρωτούσανε «ποια είναι –τέλος πάντων- αυτή η Τζούλια Ρόμπερτς;» ίσως η  πλέον ταιριαστή απάντηση να ήταν: «η πιο κουλ ηθοποιός της γενιάς της». Και ίσως η πλέον αντιπροσωπευτική, να ήταν ο ευχαριστήριος λόγος της στα Όσκαρ του 2001, για την ταινία «Έριν Μπρόκοβιτς», όπου με έναν γοητευτικό συνδυασμό ομορφιάς και αμηχανίας, μίλησε στο αγαλματίδιο λέγοντας του πόσο όμορφο είναι, και κατέληξε να ευχαριστεί όλους όσους έχει γνωρίσει στη ζωή της, αναφωνώντας πως τελικά – ο κόσμος είναι υπέροχος. Και πείθοντας και τον πλέον δύσπιστο πως η αισιοδοξία και το χιούμορ της είναι –τελικά- πηγαία και ακαταμάχητα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.