CELEBRITIES

H Melania Trump σπάει τη σιωπή της με μία throwback φωτογραφία


The Jennettes

22 Ιανουαρίου 2019

20181120_zaf_bw2_012_2.jpg

Η προεδρία του Donald Trump μοιάζει σαν να έχει κρατήσει πολύ παραπάνω από μόνο δύο χρόνια - κι όμως, τόσο έχει περάσει από την ορκωμοσία του. Και με βάση τον φόρο τιμής της Melania Trump στον σύζυγό της για την επέτειο ορκωμοσίας του, φαίνεται πως η πρώτη κυρία είναι ιδιαίτερα νοσταλγική. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στα δύο τελευταία χρόνια στον Λευκό Οίκο ως "αξέχαστα".

Η Melania ανέβασε στο Instagram και στο Twitter μία φωτογραφία για να δείξει τα συναισθήματά της σχετικά με την προεδρία του συζύγου της - το πρώτο της post μετά από πολλές μέρες και συγκεκριμένα την πρωτοχρονιά. Το post περιλαμβάνει μία φωτογραφία από την προεδρική ορκωμοσία στις 20 Ιανουαρίου 2017 και δείχνει τη Melania και τον Donald Trump να στέκονται πάνω σε μία τεράστια προεδρική "σφραγίδα". Η λεζάντα γράφει: "Ήταν δύο αξέχαστα χρόνια στον Λευκό Οίκο. Είναι τιμή μου να υπηρετώ αυτό το μεγάλο έθνος!"

 

Δείτε ακόμη: H Melania Trump φόρεσε Chanel για πρώτη φορά και ήταν εκθαμβωτική

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.