CELEBRITIES

Glenn Close: «Δεν χάνεις την σεξουαλικότητά σου καθώς γερνάς»


The Jennettes

22 Ιανουαρίου 2019

abaca_458172_0531.jpg

Τις επόμενες πέντε εβδομάδες, η Γκλεν Κλόουζ θα έχει ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή της αφού θα τρέχει από τη μία τελετή απονομής βραβείων στην άλλη. Σ

τις 10 Φεβρουαρίου θα πρέπει να βρίσκεται στο Λονδίνο για τα BAFTA, τα Βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, και δεκαπέντε μέρες αργότερα στο Λος Αντζελες για την απονομή των Οσκαρ. Και πιθανότατα θα επιστρέψει στο σπίτι της στη Μοντάνα φορτωμένη βραβεία, χάρη στην ερμηνεία της στην ταινία «The Wife».

Γέννημα θρέμμα της Νέας Αγγλίας (γεννήθηκε 19 Μαρτίου 1947 στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ και οι γονείς της προέρχονταν από οικονομικά ισχυρές οικογένειες), η Γκλεν Κλόουζ υποδύεται τώρα την, πάντα στη σκιά, σύζυγο ενός διάσημου συγγραφέα που πρόκειται να βραβευτεί με Νομπέλ.

Εδώ και περίπου 18 μήνες, παντού όπου προβάλλεται η ταινία γοητεύει κοινό και κριτικούς, και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι μετά τη Χρυσή Σφαίρα που κέρδισε πρόσφατα, η Γκλεν Κλόουζ έχει σίγουρο και το Οσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου. Στην τελετή απονομής, όταν ανακοινώθηκε το όνομά της, η 71χρονη αμερικανίδα ηθοποιός αφιέρωσε το βραβείο στη μητέρα της η οποία, όπως είπε, «είχε αφιερώσει πραγματικά ολόκληρη τη ζωή της στον πατέρα μου», και παρότρυνε τις γυναίκες να «κυνηγούν τα όνειρά τους».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Protagon

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.