CELEBRITIES

O Zac Efron μεταμορφώνεται στον διασημότερο serial killer της Αμερικής


The Jennettes

26 Ιανουαρίου 2019

abaca_618127_024.jpg

Μπορεί ο Zac Efron να έγινε γνωστός από πιο γλυκούς και χαριτωμένους ρόλους, όπως αυτός στο Highschool Musical, αλλά πλέον έχει απομακρυνθεί πολύ από αυτό. Από νεαρός καρδιοκατακτητής του Hollywood, o Efron μεταμορφώνεται σε έναν από τους πιο διάσημους εγκληματίες της ιστορίας, τον Ted Bundy.

Aκριβώς μια μέρα μετά το trailer του Netflix για το ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Bundy, δόθηκε στη δημοσιότητα και το trailer για την ταινία του Joe Berlinger με τίτλο Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Η ταινία εστιάζει κυρίως στη δίκη του Ted Bundy, και λιγότερο σε αιματηρές σκηνές από τα αποτρόπαια εγκλήματά του. Την ιστορία θα τη δούμε κυρίως μέσα από τα μάτια της Elizabeth Kloepfer, κοπέλας του Ted Bundy, την οποία θα ενσαρκώσει η Lily Collins. H ματιά της Elizabeth, εντελώς ωραιοποιημένη, θα κάνει το κοινό να καταλάβει πόσο γοητευτικός μπορούσε να γίνει ο Bundy. 

Δείτε ακόμη: Ποια ατάκα από ταινία σημάδεψε τη χρονιά που γεννηθήκατε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.