CELEBRITIES

5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Sandra Bullock


The Jennettes

27 Ιανουαρίου 2019

20180613_zaa_m160_063.jpg

Η Sandra Bullock διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις στη καριέρα της καθώς στη ταινία «Bird Box» του Netflix, που πρωταγωνίστησε απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι μία εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός.Πέρασε πάνω από τρεις δεκαετίες συμμετέχοντας σε μερικές από τις πιο αξέχαστες ταινίες αυτής της γενιάς. Από θρίλερ όπως το "Speed" ,σε ρομαντικές κωμωδίες όπως "The Proposal" και δράματα όπως το "Gravity", η ίδια αποδεικνύει πόσο καλλιτεχνικά ευπροσάρμοστη είναι.

Υπάρχουν όμως και κάποια πράγματα που δεν γνωρίζατε για εκείνη και ήρθε η ώρα να τα μάθετε:

1. Μιλάει άπταιστα Γερμανικά καθώς όταν ήταν πολύ μικρή ζούσε στη Γερμανία με την οικογένειά της και ακόμη θυμάται πολύ καλά τη γερμανική γλώσσα.

2. Απέχει από όλα τα social media αλλά έχει δηλώσει ότι νιώθει χαλαρή να ανοίξει λογαριασμό σε Twitter και Instagram.

3. Παρά το γεγονός ότι εργάστηκε στην τηλεόραση στην αρχή της καριέρας της, ο τελευταίος ρόλος της Bullock σε τηλεοπτική σειρά ήταν το 2004.

4. Το 2014, η Sandra Bullock ήταν η πιο υψηλά αμειβόμενη ηθοποιός του Forbes στο Holywood. Μόλις σε ένα χρόνο, η ηθοποιός κέρδισε το ποσό των $51 εκατομμυρίων, σκαρφαλώνοντας στη κορυφή.

5. Το να πρωταγωνιστεί στο "Bird Box" δεν ήταν εύκολο κατόρθωμα για την ίδια. Αποκάλυψε ότι δυσκολευόταν να έχει τα μάτια της κλειστά ενώ παίζει καθώς φοβάται το σκοτάδι – βέβαια αυτό έκανε ακόμη πιο αληθινές τις σκηνές.

Δείτε ακόμη:

Ποια ατάκα από ταινία σημάδεψε τη χρονιά που γεννηθήκατε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.