CELEBRITIES

H εμφάνιση της Celine Dion στο Fashion Week του Παρισιού έχει κάνει τους fans να ανησυχούν για την υγεία της


The Jennettes

28 Ιανουαρίου 2019

abaca_153176_27.jpg

Όπως πολλοί celebrities, έτσι και η Celine Dion έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην Haute Couture Fashion Week του Παρισιού. Κι ενώ η αγαπημένη Καναδή τραγουδίστρια είναι συνηθισμένη στο να τραβάει τα βλέμματα, αυτή τη φορά η παρουσία της προκάλεσε ανησυχία για την υγεία της.

Η εμφάνισή της με μια μπλε ολόσωμη φόρμα Alexandre Vauthier έλαβε πολύ καλά σχόλια από τα περιοδικά μόδας, αλλά οι fans -και τα μέσα- παρατήρησαν και μια απότομη μεταβολή στα κιλά της. Παρόλο που η τραγουδίστρια ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της στα social media, οι τελευταίες είναι αυτές που έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Céline’s night out in Paris. ? #celinedion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashly/Celine_Dion_Life (@celine_dion_life) στις

Οι τελευταίες ειδήσεις θέλουν τη Celine να πενθεί για την απώλεια του συζύγου της René Angélil, ο οποίος είχε υπάρξει manager και σύντροφος σε όλη τη ζωή της. Η Dion έχει πολλές φορές παραδεχτεί τον αντίκτυπό του στη ζωή της, καθώς για εκείνη έχει υπάρξει ο ένας και μοναδικός. Το 2016, ο René, ο οποίος υπέφερε από καρκίνο του λάρυγγα, υπέστη ένα καρδιακό επεισόδιο. Η Dion μοιράστηκε πέρυσι τις λεπτομέρειες από το τελευταίο χρονικό διάστημα της ζωής του συζύγου της, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι για την ψυχική κατάσταση και την υγεία της.

Δείτε ακόμη: Το μοντέλο που πήρε 30 κιλά επειδή δεν ήθελε να είναι πια αδύνατη

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.