CELEBRITIES

H Jennifer Lopez έκανε το πιο όμορφο post για την επέτειό της με τον Alex Rodriguez


The Jennettes

4 Φεβρουαρίου 2019

jlo.jpg

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός, Jennifer Lopez φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του αγαπημένου της συντρόφου, Alex Rodriguez. Είναι μόλις δυο χρόνια μαζί αλλά η αλήθεια είναι ότι δείχνουν πολύ δεμένοι και μάλιστα δεν κρύβονται από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά αντιθέτως εκδηλώνουν δημόσια την αγάπη τους.

Η ίδια ανέβασε μια ρομαντική φωτογραφία με τους δυο τους στο Instagram με τη λεζάντα: «Δύο χρόνια γέλιου. Δύο χρόνια διασκέδασης. Δύο χρόνια περιπέτειας. Από τον ενθουσιασμό της μάθησης. Κάνεις τον κόσμο μου ένα πιο όμορφο και ασφαλές μέρος ... σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο... με κάνεις να αισθάνομαι σαν έφηβη που ξεκινά ξανά ...» για να γιορτάσει την επέτειό της με τον σύντροφό της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα φαίνεται ότι διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις στη ζωή της και μιλάει στις συνεντεύξεις της ανοιχτά για αυτό. Πρόσφατα, δήλωσε σε γνωστό περιοδικό: «Για μένα, το ταξίδι της σχέσης είχε τα πάνω και τα κάτω, αλλά δεν είχε να κάνει με κανέναν άλλο παρά μόνο με εμένα», εξήγησε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Δήλωσε επίσης χαρακτηριστικά, «Είμαι σε ένα καλύτερο μέρος τώρα. ‘Έχω δύο εκπληκτικά παιδιά και ένα μεγάλο φίλο, δεν έχω τα πάντα και όλα δεν είναι τέλεια, αλλά αισθάνομαι πολύ υπερήφανη που με όλα τα πράγματα που έχω περάσει στην προσωπική μου ζωή, είμαι ακόμα αισιόδοξη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Δείτε ακόμη:

To σώμα της 48χρονης Jennifer Lopez καταρρίπτει την έννοια της ηλικίας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.