CELEBRITIES

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin μιλάνε ανοιχτά για τη σχέση τους σε μια τρυφερή συνέντευξη


The Jennettes

8 Φεβρουαρίου 2019

37167069_274408593284218_6383468166713966592_n_1.jpg

Ο Justin Bieber η Hailey Baldwin δεν είχαν υπάρξει από τα αγαπημένα μας celebrity ζευγάρια, κυρίως λόγω των συνεχόμενων γλυκανάλατων σχολίων που ανταλλάσσουν δημοσίως. Μέχρι τώρα.

Γιατί το νεόνυμφο ζευγάρι φωτογραφήθηκε για το τεύχος Μαρτίου της Vogue, κι έδωσε μια συνέντευξη η οποία είναι τουλάχιστον υπέροχη. Σε αυτήν τη συνέντευξη, η Hailey και ο Justin μοιράστηκαν προσωπικές λεπτομέρειες από τη σχέση τους όπως το πώς ξεκίνησε, μια προδοσία που υπήρξε, καθώς και την πληροφορία ότι ο Justin Bieber είχε αποφασίσει να μην κάνει σεξ εκτός γάμου.

"Ο γάμος είναι πολύ δύκολος", δήλωσε ευθέως η Hailey, ζητώντας να ξεκινήσει το κείμενο έτσι. Πριν από το γάμο τους το Σεπτέμβριο, το ζευγάρι είχε μια μακροχρόνια φιλία από το 2009 που γνωρίστηκαν στο Today show. Κάποια χρόνια αργότερα οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν για ενα χρονικό διάστημα, όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά. "Συνέβησαν άσχημα πράγματα, τα οποία ακόμα πρέπει να συζητήσουμε και να λύσουμε", δήλωσε η Baldwin. "Υπήρχε ένα χρονικό διάστημα στο οποίο εγώ έμπαινα σε ένα χώρο κι αυτός έφευγε".

Όταν ξαναβρέθηκαν το καλοκαίρι, κατάλαβαν και οι δύο ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο, όμως ακόμα και το πρώτο διάστημα της σχέσης τους δεν υπήρξε ήρεμο.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει δυσκολίες, καθώς ο Justin είναι πολύ εκφραστικός και σε επαφή με τα συναισθήματά του, ενώ η Hailey είναι πολύ λογική και περισσότερο συναισθηματικά απόμακρη.

Ίσως όμως η πιο ενδιαφέρουσα πληροφορία από αυτήν τη συνέντευξη είναι ότι ο Justin Bieber είχε αποφασίσει να μην εμπλακεί καθόλου σε σεξουαλικές σχέσεις για κάποιο χρονικό διάστημα και να μην κάνει σεξ εκτός γάμου, προκειμένου να νιώσει πιο κοντά στον Θεό. "Πιστεύω ότι ο Θεός με ευλόγησε με την Hailey ως αποτέλεσμα", λέει ο Bieber.

Και οι δύο πάντως κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να λειτουργήσει αυτό όσο το δυνατόν καλύτερα. "Θέλω να το ξέρουν αυτό οι άνθρωποι. Υπάρχει κάτι πολύ ειλικρινές μεταξύ μας. Αλλά είμαστε νέοι άνθρωποι και μαθαίνουμε στη διαδρομή. Δε θα πω ψέματα ότι είναι όλα μαγικά. Πάντα θα είναι δύσκολα".

Φαίνεται πως η Hailey και ο Justin έχουν πολύ έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλο, και πως είναι ιδιαίτερα συμπληρωματικοί.

Δείτε ακόμη: 8 διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν μέσα στο 2018

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.