Η Michelle Obama έκλεψε την παράσταση με μια εμφάνιση-έκπληση στα βραβεία Grammy

The Jennettes
Δευτέρα 11 Φεβρουάριος 2019
obama1.jpg

Ένα πολύ δυναμικό και γυναικείο άνοιγμα είχαν τα φετινά βραβεία Grammy, χάρη σε μια εμφάνιση - έκπληξη της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Το κοινό χειροκρότησε όρθιο την Michelle Obama, η οποία ανέβηκε στη σκηνή των Grammys φορώντας ένα αστραφτερό metallic κοστούμι Sachin & Babi. Η Οbama μοιράστηκε τη σκηνή με την παρουσιάστρια της βραδιάς Alicia Keys και μερικές δυναμικές γυναίκες της μουσικής: την Lady Gaga, τη Jada Pinkett Smith και την Jennifer Lopez.

Oι γυναίκες μοιράστηκαν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια της πορείας τους προς την επιτυχία, όπως για παράδειγμα ότι τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, η Lady Gaga χαρακτηριζόταν "περίεργη". Παρόλο που η Michelle Obama δεν έχει άμεση σχέση με τη μουσική βιομηχανία, μίλησε για τη σχέση της με τη μουσική και τη σημασία που έχει για αυτήν και την πορεία της.

"Απο τους δίσκους Motown που 'ελιωνα' στο Southside, μέχρι το τραγούδι Run The World που με τροφοδοτεί τα τελευταία χρόνια, η μουσική πάντα με βοηθούσε να πω την ιστορία μου", είπε η Obama. "Η μουσική μας βοηθάει να ανοιγόμαστε, να μοιραζόμαστε τις σπουδαίες στιγμές μας, τις λύπες μας, τις ελπίδες μας και τις χαρές μας", πρόσθεσε αργότερα.

Αναφερόμενη σε αυτή τη στιγμή, έγραψε στο Twitter: "Σημαντικό μέρος μιας φιλίας, είναι να είσαι εκεί για τα κορίτσια σου. Αυτός είναι ο λόγος που ήμουν τόσο ενθουσιασμένη να εμφανιστώ στο πλευρό της μιας και μοναδικής Alicia Keys στα #GRAMMYs. Είναι ένα από τα πιο αυθεντικά κι ευγενικά άτομα που ξέρω - δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να μας βοηθήσει να γιορτάσουμε την ενωτική δύναμη της μουσικής περισσότερο από οτι εκείνη."

Την εντυπωσιακή αυτή εισαγωγή ακολούθησαν μερικές πολύ δυνατές ερμηνείες από την Miley Cyrus και τον Shawn Mendes, την Kacey Musgraves, και τη Janelle Monáe.

 

 

TRENDING ARTICLES