CELEBRITIES

H Kate Hudson «έσπασε» την απαγόρευση της Jennifer Aniston για να ανεβάσει φωτογραφία από το πάρτι της


The Jennettes

11 Φεβρουαρίου 2019

abaca_580200_1241.jpg

Η Jennifer Aniston δεν είναι από τις stars που δημοσιοποιούν με χαρά την προσωπική τους ζωή στα social media. Επομένως δεν ήταν μεγάλη έκπληξη ότι στο πάρτι για τα 50ά της γενέθλια, η ηθοποιός απαγόρευσε την ύπαρξη φωτογράφων παρά μόνο έξω από τον χώρο του πάρτι και σε μεγάλη απόσταση. Ταυτόχρονα, φαίνεται πως ζήτησε κι από τους καλεσμένους να μην ανεβάσουν φωτογραφίες στα social media.

Παρόλα αυτά, η Kate Hudson «έσπασε» την απαγόρευση της Jennifer Aniston, για να ανεβάσει μια σειρά από φωτογραφίες της μαζί με την εορτάζουσα και την Gwyneth Paltrow.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love these ladies ?Celebrated this beauty last night ✨Happy Bday JA! We all love you sooo!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις

"Αυτές τις κυρίες τις λατρεύω?χθες το βράδυ γιορτάζαμε αυτήν την ομορφιά✨Χρόνια πολλά JA! Σε αγαπάμε όλοι τόοοοοσο πολύ!" έγραψε η ηθοποιός. Το ξανθό «τρίδυμο» ενθουσίασε τους χρήστες του Instagram, με την λάμψη και την ενέργειά του. Πολλοί σχολίασαν ότι "αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που υπάρχει" καθώς και ότι οι τρεις τους είναι o στόχος κάθε κοριτσοπαρέας.

Η Katy Perry βιάστηκε να σχολιάσει "OXI SOCIAL MEDIA" κάτω από τη φωτογραφία, στο οποίο η Kate Hudson απάντησε ότι είχε την άδεια να το κάνει.

Δείτε ακόμη: Οι πιο sexy στιγμές της Jennifer Aniston για τα 50α γενέθλιά της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.