CELEBRITIES

Η Ariana Grande φωτογραφίζεται με το φόρεμα που θα φορούσε αν πήγαινε στα Grammy


The Jennettes

11 Φεβρουαρίου 2019

20161118_zaa_d20_517.jpg

Παρολο που πολύς κόσμος περίμενε την performance της στα φετινά βραβεία Grammy, η Ariana Grande δεν παρευρέθηκε. Η 25χρονη τραγουδίστρια επρόκειτο να τραγουδήσει στη σκηνή των Grammys, πράγμα που δε συνέβη ποτέ. Σύμφωνα με την παραγωγή της βραδιάς, η Grande δεν είχε χρόνο να ετοιμάσει την performance της, ενώ σύμφωνα με την ίδια, η παραγωγή καταπίεσε την προσωπική της έκφραση και τη δημιουργικότητά της.

Μπορεί να χάσαμε την εκτέλεση του Thank You, Next, που εναγωνίως περιμέναμε, αλλά η Ariana αποφάσισε τουλάχιστον να μας δώσει τη στιγμή στιλ και μόδας που μας έλειψε. Μετά τις πολλαπλές της υποψηφιότητες και την πρώτη της νίκη Grammy, η νεαρή τραγουδίστρια ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών με το φόρεμα που σκόπευε να φορέσει αν πήγαινε στα βραβεία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

when @zacposen makes u a custom gown it doesn’t matter if you’re singing or not ? .... thank u ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

Mε την χαρακτηριστική μέχρι την μέση κοτσίδα της και το cat eye μακιγιάζ της, η τραγουδίστρια πόζαρε τυλιγμένη στα layers του Zac Posen φορέματός της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

Καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, η Grande δε σταμάτησε να παρακολουθεί και να σχολιάζει τα βραβεία. Αποκορύφωμα ήταν η στιγμή της νίκης της, την οποία η Grande ανήγαγε στo μπαλάκι του hockey που την είχε χτυπήσει όταν ήταν 5 ετών. Στη συνέχεια, έβγαλε τον ευχαριστήριο λόγο της με ένα tweet, δίνοντάς μας την πιο millenial ευχαριστία που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪started from the bottom now we here #thankunext #fineafterbeingstruck2ndtime ‬

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

Κρίνοντας από την επιτυχία του νέου της single, μάλλον θα τη δούμε στα επόμενα Grammys.

Δείτε ακόμη: Grammys 2019: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο red carpet

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.