CELEBRITIES

Grammys 2019: Τραγουδιστές φόρεσαν ρούχα με μηνύματα υποστήριξης στον Trump και προκάλεσαν αντιδράσεις


The Jennettes

12 Φεβρουαρίου 2019

20190210_zaa_a123_0681.jpg

Αν νομίζατε ότι το όστρακο που φόρεσε η Cardi B για τα βραβεία Grammy ήταν κάπως τραβηγμένο, τότε σίγουρα δεν είδατε την Joy Villa. Η τραγουδίστρια. όπως και ο Ricky Rebel, αποφάσισε να αξιοποιήσει το κόκκινο χαλί των Grammy για να κάνει ένα πολιτικό σχόλιο, επιλέγοντας ένα outfit που ήταν ευθεία έκφραση υποστήριξης στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump.

H Villa φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με μαύρα περιγράμματα που θύμιζαν τούβλα, συρμάτινο πλέγμα στους ώμους της και ένα τσαντάκι με το slogan του Trump "Make America Great Again" (κάντε την Αμερική σπουδαία ξανά).

Ο Trump έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να χτίσει ένα τοίχος στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό, ώστε να παρεμποδίσει την είσοδο μεταναστών στη χώρα.

Η εμφάνισή της προκάλεσε ένα κύμα αντιδράσεων, με χιλιάδες χρήστες των social media ανα τον κόσμο να αναρωτιούνται πώς της επιτράπηκε η είσοδος και πόσο αντιφατική επιλογή είναι αυτή από μια λατίνα, μαύρη, γυναίκα.

H τραγουδίστρια υποστήριξε τη θέση της, λέγοντας ότι το "1/3 των γυναικών που έρχονται σε αυτήν τη χώρα παράνομα, κακοποιούνται σεξουαλικά. Χιλιάδες παιδιά γίνονται αντικείμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τα κογιότ (τους "μεταφορείς") που τα περνάνε από τα σύνορα. Το 70% της ηρωίνης των ΗΠΑ προέρχεται από το Μεξικό. Δεν είναι προσωπικό εναντίον της χώρας ή των ανθρώπων. Δεν είναι θέμα φυλής. Είναι θέμα προστασίας. Είμαι Λατίνα, είμαι μαύρη. Υποστηρίζω ο,τι λέει ο πρόεδρος για τον τοίχο, και αυτό δείχνει αυτό το φόρεμα".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Villa εκφράζει τις συντηρητικές απόψεις της μέσω των ρούχων της. Πέρυσι εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα εναντίον των αμβλώσεων και πρόπερσι με μια μπλε τουαλέτα που είχε το σύνθημα "Make America Great Again" γραμμένο από την κορυφή μέχρι τα νύχια της.

Στο ίδιο στιλ κινήθηκε κι ο τραγουδιστής Ricky Rebel, ο οποίος φόρεσε ένα σακάκι που είχε επάνω τις φράσεις "Κρατήστε την Αμερική σπουδαία", "Trump", "2020", ως ένδειξη υποστήριξης του προέδρου.

 

Δείτε ακόμη: Grammys 2019: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο red carpet

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.