CELEBRITIES

O George Clooney ξεσπά: "Κυνηγούν τη Meghan όπως κυνηγούσαν τη Diana"


The Jennettes

13 Φεβρουαρίου 2019

20180519_zaa_ap2_1496.jpg

O George Clooney, που είναι φίλος με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle και παρευρέθηκε στον γάμο τους τον περασμένο Μάιο με την σύζυγό του, Amal - υπερασπίστηκε τη νέα royal σε ένα πάνελ, κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας του σειράς, Catch-22.

"Θέλω να πω πως κυνηγούν τη Meghan Markle παντού, την καταδιώκουν και τη διασύρουν," είπε στο περιοδικό Who, όπως αναφέρει το People.

"Eίναι μία γυναίκα επτά μηνών έγκυος και την έχουν καταδιώξει και διασύρει και κυνηγήσει με τον ίδιο τρόπο που το έκαναν με τη Diana και η ιστορία επαναλαμβάνεται," πρόσθεσε. "Έχουμε δει πώς τελειώνει αυτό," συνέχισε ο Clooney, αναφερόμενος στον τραγικό θάνατο της Diana σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1997, που πολλοί, ανάμεσά τους και ο πρίγκιπας Harry, έχουν κατηγορήσει τους paparazzi. O ηθοποιός μίλησε επίσης κατά των paparazzi και των tabloid media σε έναν συναισθηματικό λόγο μέρες μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας.

Η φιλία των Clooneys με τους Sussexes δεν περιορίζεται απλά στο ότι ήταν καλεσμένοι στον γάμο. Το καλοκαίρι, ο ηθοποιός και η δικηγόρος φιλοξένησαν το royal ζευγάρι στο σπίτι τους στο Lake Como. Η Meghan και ο Harry ανταπόδωσαν τη φιλοξενία, καλώντας τους Clooneys στο εξοχικό τους στο Cotswolds, σύμφωνα με την Emily Andrews, την royal ανταποκρίτρια της The Sun.

 

Δείτε ακόμη: #RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.