CELEBRITIES

H Katie Holmes ανέβασε μία σπάνια φωτογραφία της μικρής της κόρης, Suri Cruise


The Jennettes

19 Φεβρουαρίου 2019

20181017_zaf_ms4_001.jpg

H Katie Holmes, σπάνια δείχνει την κόρη της, Suri Cruise, στα social media, αφού κυρίως επικεντρώνεται στη δουλειά της. Τους τελευταίους μήνες, βέβαια, μας έχει δώσει αρκετά στοιχεία για το πώς είναι η ζωή της με την κόρη της. Μέσα στις γιορτές έβγαλε μερικές καλλιτεχνικές φωτογραφίες της Suri με το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τους φίλους της - και αυτή τη φορά επιστρέφει με μία προσωπική τους στιγμή σε κάποιον χειμερινό παράδεισο.

Την περασμένη εβδομάδα, η Katie ανέβασε ένα video του εαυτού της κατά τη διάρκεια μίας χιονοθύελλας (όσο γυρίζει την ταινία The Boy 2) στον Καναδά, έτσι η Suri μάλλον είναι μαζί της. Στη φωτογραφία, η μικρή κοιτά μέσα από το παράθυρο το χιόνι και κάτι που μοιάζει με χιονοδρομικό κέντρο, μαζί με μία φίλη της.

Η Katie συνόδευσε τη φωτογραφία με μία υπέροχη φράση της Virginia Wolff: "Δε χρειάζεται να βιάσεσαι. Δε χρειάζεται να λάμπεις. Δε χρειάζεται να είσαι οποιοσδήποτε άλλος από τον εαυτό του". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“No need to hurry. No need to sparkle. No need to be anybody but oneself.” -#virginiawoolf

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Δεν έχει υπάρξει κανένα σημάδι του συντρόφου της Katie, Jamie Foxx, ενώ το ζευγάρι δεν έχει εθεαθεί μαζί εδώ και αρκετές εβδομάδες. Αν κρίνουμε, βέβαια, απ' τα χαμόγελά τους όταν είναι μαζί, σίγουρα η σχέση τους είναι στα καλύτερά τους.

 

Δείτε ακόμη: 5+1 makeup looks της Katie Holmes που παίρνουν άριστα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.