CELEBRITIES

H Malia Obama πίνει κρασί και διασκεδάζει με τις φίλες της προκαλώντας αντιδράσεις


The Jennettes

19 Φεβρουαρίου 2019

20180604_zaf_ny1_0281.jpg

Η Malia Obama είναι η αγαπημένη του διαδικτύου για σήμερα, καθώς δύο νέες πληροφορίες με το όνομά της απασχολούν τα μέσα.

Η πρώτη αφορά στο "μυστικό" λογαριασμό της στο Facebook, ο οποίος έμοιαζε ανενεργός από το 2017 αλλά πλέον ξαναλειτουργεί, με φωτογραφίες που ασκούν κριτική στον Donald Trump.

Η 20χρονη Malia έχει ανεβάσει μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται τέσσερα ροζ χαρτάκια σημειώσεων με τα εξής μηνύματα:

"Ο Donald Trump είναι πρόεδρος"

"Αυτό δεν είναι φυσιολογικό"

"Ο Donald Trump είναι κακός"

"Μην εφησυχάζεστε"

Κι αν σε πολλούς δεν δημιουργεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι η κόρη του Barrack και της Michelle Obama έχει τις διαφωνίες της με τον ρεπουμπλικανό πρόεδρο των ΗΠΑ, ίσως προκαλεί ενδιαφέρον το γεγονός ότι φωτογραφήθηκε να πίνει κρασί με το μαγιό της.

Η Malia εντοπίστηκε με τις φίλες της κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Miami, να πίνει κρασί φορώντας ένα μαύρο μαγιό. Στις ΗΠΑ βέβαια, η ηλικία από την οποία η κατανάλωση αλκοόλ θεωρείται νόμιμη είναι τα 21 έτη.

Δεν ξέρουμε αν φταίει το μαγιό ή το κρασί, ή απλως ότι είναι κόρη του Obama, πάντως αρκετοί έχουν θεωρήσει τη συμπεριφορά αυτή προκλητική. Δεδομένου ότι στις περισσότερες χώρες η κατανάλωση αλκοόλ επιτρέπεται μετά τα 18 έτη, μάλλον δεν αποτελεί κάποιο αποτρόπαιο έγκλημα το γεγονός ότι η Malia πίνει κρασί λίγους μήνες πριν κλείσει τα 21. Αν μη τι άλλο, το να έχει πολιτικές απόψεις και να διασκεδάζει με την παρέα της, την κάνει μια εντελώς φυσιολογική κοπέλα της ηλικίας της.

Δείτε ακόμη: Barack & Michelle Obama: Οι αγαπημένες μας στιγμές τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.