CELEBRITIES

H 53χρονη Paulina Porizkova είναι γιαγιά και μοντέλο του Sports Illustrated


19 Φεβρουαρίου 2019

28766307_416267502153951_1407704092796518400_n.jpg

Η Paulina Porizkova είναι μοντέλο 53 χρονών και εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Sports Illustrated Swimsuit Issue το 1983 - 36 χρόνια αργότερα, επιστρέφει για το τεύχος του 2019. Μπορεί το περιοδικό να συμπεριλαμβάνει πολλούς περισσότερους σωματότυπους και μοντέλα τα τελευταία χρόνια, αλλά η Paulina έμεινε έκπληκτη που ήταν "το πιο μεγάλο 'κορίτσι' του SI", όπως είπε στο People.

"Η δεύτερη σκέψη μου ήταν, α, ναι, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ποζάρω με μπικίνι μαζί με 20χρονες," δήλωσε η Paulina σχετικά με την αντίδρασή της για το ότι θα εμφανιζόταν στο 10ο τεύχος του SI. "Ήταν ταυτόχρονα συναρπαστικό και ενοχλητικό. Παρότι υποστηρίζω το ότι οι μεγαλύτερες γυναίκες παραμένουν sexy και πανέρμορφες, δε νιώθω πάντα έτσι. Αλλά δε σκέφτηκα καν να αρνηθώ. Ήταν τιμή μου που με κάλεσαν να σπάσω ένα εμπόδιο."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov) on

Μία ματιά στις φωτογραφίες της Paulina και είναι ξεκάθαρο πως ξέρει πολύ καλά πώς να ποζάρει ως μοντέλο - συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες της για το Swimsuit Issue για το 2019, μοιάζουν εξαιρετικά με τις φωτογραφίες της 30 χρόνια πριν. "Φόρεσα ακριβώς το ίδιο είδος μπικίνι και μαγιό που θα φορούσα πριν 30 χρόνια," είπε στο site σχετικά με τη φωτογράφηση. Ωστόσο, η ζωή της δεν είναι μόνο modelling. Είναι ηθοποιός και μητέρα. Έχει δύο γιους, δύο εγγονούς και περιβάλλεται από "θετές-εγγονές, ανηψιές και βαφιστήρες".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov) on

 

Δείτε ακόμη: Η Jasmine Sanders είναι το νέο μέλος της οικογένειας του Sports Illustrated - κι όχι άδικα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.