CELEBRITIES

Η επίσκεψη - έκπληξη της Meghan Markle στην Νέα Υόρκη


The Jennettes

19 Φεβρουαρίου 2019

20190201_zaa_ap2_2071.jpg

Μετά από μια σειρά επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Δούκισσα του Sussex αποφάσισε να κάνει ένα δικαιολογημένο διάλειμμα, ταξιδεύοντας στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με κάποιες πηγές, η Meghan Markle έκανε μια επίσκεψη στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να περάσει χρόνο με τις φίλες της λίγο πριν την έλευση του μωρού της σε λιγότερο από δύο μήνες. Η Δούκισσα πέταξε σην άλλη πλευρά του Ατλαντικού την Παρασκευή, για να περάσει 5 μέρες ξεκούρασης, να κάνει ψώνια και να φάει με τα πιο κοντινά της άτομα, για πρώτη φορά μετά τον γάμο της.

"Αυτό το ταξίδι είναι μια ευκαιρία να περάσει χρόνο με τους φίλους της, και να περάσει χρόνο σε μια πόλη που αγαπάει", λέει μια πηγή κοντινή στη Δούκισσα, επισημαίνοντας ότι το ταξίδι ήταν κλεισμένο εδώ και καιρό. Μετά τη γέννηση του μωρού, θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να ξαναδουν τη Δούκισσα, οπότε είναι σίγουρα σημαντικό να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί της τώρα.

Ενώ η Meghan απολαμβάνει τις ανέσεις του ξενοδοχείου της, έχει επισης και πολύ χρόνο να απολαύσει μερικά από τα αγαπημένα της σημεία στην πόλη,

Μαζί με την Jessica Mulroney, στυλίστρια και φίλη της, επισκέφθηκε το Σάββατο το Ladurée στο SoHo, για τσάι και macarons σε έναν από τους ιδιωτικούς χώρους του μαγαζιού. Σύμφωνα με τις πηγές, οι φίλοι της Δούκισσας προγραμματίζουν ένα πάρτι για το μωρό για σήμερα.

Δείτε ακόμα: Η Meghan Markle φοράει το πιο κλασσικό little black dress

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.