CELEBRITIES

Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου της Meghan Markle που ψάχνουν όλες


Αφροδίτη Σακκά

20 Φεβρουαρίου 2019

20181121_zaa_m160_022.jpg

Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, η Μeghan Markle βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη για το baby shower της και το internet έχει στρέψει όλη του την προσοχή επάνω της. Το κοινό είδε τη δούκισσα του Sussex το απόγευμα της Τρίτης να φεύγει από το Mark Hotel. 

H Meghan φόρεσε ένα παλτό William Vintage Courrèges Haute Couture, ένα μαύρο, στενό παντελόνι, μία γκρι τσάντα και ένα ζευγάρι suede γόβες Stuart Weitzman. Τέλος, φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου - σπάνια βλέπουμε τη Meghan με γυαλιά σε δημόσιες εμφανίσεις, ειδικά όταν βρίσκεται σε βασιλικές υποχρεώσεις. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Addicted (@royal.addicted) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan, Duchess of Sussex ? (@daily.meghan) on

Τα γυαλιά που διάλεξε η Meghan, ανήκουν στο brand Le Specs και αξίζουν 70 δολάρια, ενώ το σχήμα τους κολεκεύει τέλεια το πρόσωπο της δούκισσας,

Αργότερα μέσα στη μέρα, η Markle έκανε μία ακόμη εμφάνιση στο εστιατόριο Polo Bar, το εστιατόριο του Ralph Lauren, αυτή τη φορά με την καλή της φίλη Serena Williams. Για τη βραδινή της έξοδο, η δούκισσα του Sussex διάλεξε ένα σκούρο μπλε παλτό Victoria Beckham, ένα ζευγάρι μπότες Tamara Mellon και τσάντα Stella McCartney, ενώ ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστή και χαρούμενη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thesussexes?️️ (@thesussexes_2018) on

 

Δείτε ακόμη: Beauty Favorites: Meghan Markle

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.