CELEBRITIES

H Lady Gaga κι ο Christian Carino έχουν επισήμως χωρίσει


The Jennettes

20 Φεβρουαρίου 2019

40597089_261793237803722_3169331508171243520_n_1.jpg

Οι φήμες για τον χωρισμό της Lady Gaga με τον αρραβωνιαστικό της Christian Carino πυροδοτήθηκαν από την εμφάνιση της τραγουδίστριας στα Grammy χωρίς τον Christian. Η Gaga όχι μόνο δεν τον συμπεριέλαβε στον ευχαριστήριο λόγο της, πράγμα το οποίο είχε κάνει παλαιότερα, αλλά μερικοί παρατηρητικοί fans πρόσεξαν ότι έλειπε το δαχτυλίδι του αρραβώνα της.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο εκπρόσωπος τύπου της Lady Gaga επιβεβαίωσε κι επίσημα τον χωρισμό του ζευγαριού. Σύμφωνα με μια πηγή, το ζευγάρι απλώς "δεν λειτούργησε". "Οι σχέσεις μερικές φορές τελειώνουν. Δεν υπάρχει μεγάλη και δραματική ιστορία", προσθέτει η πηγή, η οποία ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι χώρισε "πριν λίγο καιρό".

Η Gaga είχε εμφανιστεί μαζί με τον Carino σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως τα βραβεία των ηθοποιών και τις Χρυσές Σφαίρες. Η επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα τους είχε γίνει τον Οκτώβριο, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας της Lady Gaga, στην οποία ευχαρίστησε τον αρραβωνιαστικό της, Christian.

Δείτε ακόμη: Οι πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.