CELEBRITIES

Η υπέροχη αντίδραση της Ariana Grande για το μουσικό ρεκόρ της που ανταγωνίζεται τους Beatles


The Jennettes

20 Φεβρουαρίου 2019

abaca_560634_035.jpg

Η Ariana Grande μόλις σημείωσε μια σημαντική μουσική επιτυχία, καταλαμβάνοντας τις τρεις πρώτες θέσεις του μουσικού chart Billboard. Τα τραγούδια "7 Rings," "Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored," και "Thank U, Next" έχουν βρεθεί στις τρεις κορυφαίες θέσεις του Βillboard Hot 100, γεγονός που είχε να συμβεί από το 1964, όταν οι Beatles κατέλαβαν την κορυφή του chart για πέντε εβδομάδες με τα κλασικά πλέον “Can’t Buy Me Love”, “Twist and Shout,” και “Do You Want to Know a Secret,” 

Αυτό πρακτικά σημαίνει αφενός ότι Ariana Grande είναι η πρώτη solo καλλιτέχνης που απολαμβάνει τέτοια τιμή, κι αφετέρου ότι το album "Thank You, Next", είναι το album με τα περισσότερα streams στην ιστορία. Αν ψάχναμε για τη νέα βασίλισσα της pop, μάλλον τη βρήκαμε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αντίδρασή της είναι καταπληκτική. Η νεαρή τραγουδίστρια σχολίασε τα tweets που αναφερόντουσαν στην επιτυχία της, δείχνοντας εντελώς απορημένη.

Μετά από μια σειρά από tweets στα οποία σχολιάζει σα να μην καταλαβαίνει τι γίνεται ("What the f*ck is going on?"), η Grande έγραψε: "Γέλασα όταν το είδα αυτό, γιατί σκέφτηκα ότι ήταν ψεύτικο. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τόσο πολλούς λόγους. Πρώτη φορά μετά τους Beatles; Απίστευτο. Νόμιζα ότι ήταν αστείο όταν το είδα, και δεν κοροϊδεύω. Σας αγαπώ. Πάντα σας αγαπούσα και πάντα θα σας αγαπάω. Ευχαριστώ για όλα".

Η τραγουδίστρια συνέχισε να σχολιάζει με παιδικότητα το ρεκόρ της, ευχαριστώντας τους fans και επισημαίνοντας πόσο απίστευτο της φαίνεται - και πόσο αστείο. Ακριβώς αυτό που περιμέναμε από την απόλυτη millenial pop star.

Δείτε ακόμη: Grammys 2019: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο red carpet

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.