CELEBRITIES

Και η Cercei του «Game of Thrones» θύμα του Weinstein


20 Φεβρουαρίου 2019

cercei.jpg

Ολο και μεγαλώνει η λίστα με τις γυναίκες που έπεσαν θύματα των σεξουαλικών ορέξεων του μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος την παντοδυναμία του, έταζε ρόλους σε ηθοποιούς ζητώντας ερωτικά ανταλλάγματα και απειλούσε να τις σβήσει από τον καλλιτεχνικό χάρτη, αν εκείνες δεν ενέδιδαν.

Υστερα από πολύμηνη έρευνα και πάνω από εκατό πλέον (100!) γυναίκες που έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις τραυματικές εμπειρίες τους, ο άλλοτε πανίσχυρος Γουάινσταϊν και ο άνθρωπος που πλέον έκανε το όνομά του συνώνυμο με τη σεξουαλική κακοποίηση και πυροδότησε το ξέσπασμα του #ΜeΤoo κινήματος, έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Κατηγορίες βιασμού, αλλά και εκληματική σεξουαλική κακοποίηση πρώτου βαθμού, έχουν για τα καλά αμαυρώσει τη φήμη του και δεν αποκλείεται να καταδικαστεί και σε 25 χρόνια φυλάκιση.

Οπως αναφέρουν πολλά ξένα δημοσιεύματα, μία ακόμα γυναίκα, μία ακόμα πρωταγωνίστρια, μοιράζεται τη διπλή τραυματική εμπειρία που είχε μαζί του. Η Λίνα Χίντι, γνωστή παγκοσμίως ως «Σέρσεϊ Λάνιστερ» στη δημοφιλέστατη σειρά «Game of Thrones», αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να ενώσει τη φωνή τις με όλες τις υπόλοιπες γυναίκες-θύματα του Γουάινσταϊν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Protagon

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.