CELEBRITIES

Η Beyoncé και ο Jay-Z «υποκλίνονται» στη Μeghan Markle


The Jennettes

21 Φεβρουαρίου 2019

47693025_343338296252139_3942720721486541547_nd.jpg

H Beyoncé και ο Jay-Z παρέλαβαν το βραβείο τους για το καλύτερο ξένο ντουέτο στα Brit Awards, με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο. Για να τιμήσει το Blacκ History Month (το μήνα κατά τον οποίο μνημονεύονται τα κατορθώματα μαύρων ανθρώπων της ιστορίας) το ζευγάρι ετοίμασε ένα video, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ένα βασιλικό πορτραίτο της Meghan Markle. Η Beyoncé μοιράστηκε ένα απόσπασμα του video στα social media.

"Eυχαριστούμε για τα Brit για το βραβείο καλύτερου ξένου group", γράφει η star. "Είχα κερδίσει αυτό το βραβείο το 2002 με τις κολλητές μου την Kelly και τη Michelle. Πόσο τυχερή είμαι που είμαι σε group με τον άλλο μου κολλητό, τον GOAT Hova. ??". Μετά συνέχισε με ένα γλυκό μήνυμα προς τη Δούκισσα του Sussex. "Προς τιμήν του Blacκ History Month, υποκλινόμαστε σε μια από τις σκουρόχρωμες Monas (ενν, Μona Lisa)", έγραψε η Beyoncé, αναφερόμενη στην ιστορική θέση της Meghan Markle ως την πρώτη μιγάδα που παντρεύτηκε κάποιον από τη βασιλική οικογένεια."

"Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Σου ευχόμαστε κάθε χαρά", συμπλήρωσε στο τέλος.

Εκτός από το Instagram post, η Beyonce έκανε μια τιμητική δημοσίευση για τη Δούκισσα και στο site της. Όχι μόνο αναγνώρισε τη δουλειά της Meghan με τους Οργανισμούς World Vision και Myna Mahila Foundation, αλλά επαίνεσε και το γεγονός ότι η Meghan αποδέχεται με αγάπη και φωτίζει την μαύρη κουλτούρα στο πλαίσιο της βασιλικής ζωής (πχ. η Δούκισσα του Sussex είχε πολλά στοιχεία της μαύρης κουλτούρας στο βασιλικό γάμο της)

Δείτε ακόμη: Beauty Favorites: Meghan Markle

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.