CELEBRITIES

Christian Bale: Ο «χαμαιλέων» των Oscars


22 Φεβρουαρίου 2019

abaca_662710_040.jpg

«Σίγουρα με τιμά πολύ η υποψηφιότητα για το Οσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου. Μεγαλύτερη σημασία έχει όμως για μένα, η ίδια η πορεία της ταινίας, μία ταινία για την οποία είμαι πολύ υπερήφανος»: με αυτά τα ταπεινά λόγια, ο Κρίστιαν Μπέιλ σχολιάζει το γεγονός ότι σε λίγες ημέρες θα διεκδικήσει το χρυσό αγαλματίδιο για τον ρόλο του στην ταινία «Vice» του Ανταμ ΜακΚέι. Ο 45χρονος έπρεπε να αλλάξει εντελώς το παρουσιαστικό του, προκειμένου να υποδυθεί τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ -επί προεδρίας του υιού Τζορτζ Μπους- Ντικ Τσέινι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός έχει μεταλλαχθεί σε κάτι άλλο, προκειμένου να ερμηνεύσει έναν απαιτητικό ρόλο. Η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera τού χαρίζει δικαίως τον τίτλο του «χαμαιλέοντα των Οσκαρ» και ο ίδιος μίλησε εκεί, για τη χαρά του παιχνιδιού που σου επιτρέπει να γίνεσαι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είσαι, αλλά και για το πόση ελευθερία τού χάρισε το γεγονός ότι προέρχεται από οικογένεια καλλιτεχνών τσίρκου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Protagon

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.