CELEBRITIES

Oscars 2019: Η μεγάλη ανατροπή της βραδιάς με το βραβείο Καλύτερης Ταινίας και η επιτυχία του "Bohemian Rhapsody"


The Jennettes

25 Φεβρουαρίου 2019

green.jpg

Σε μία πολύ ανατρεπτική στιγμή, το "Green Book" - η ταινία για έναν έγχρωμο πιανίστα jazz που ταξιδεύει με έναν λευκό οδηγό μέσα από το Jim Crow South - πήρε το Oscar για Καλύτερη Ταινία στην 91η τελετή απονομής Academy Awards. Ήταν ένα από τα τρία βραβεία για την ταινία, που πήρε επίσης το βραβείο Β΄Ανδρικού (Mahershala Ali) και Πρωτότυπου Σεναρίου. Η ταινία έχει λάβει διάφορες κριτικές, μεταξύ των οποίων και αρνητικές, σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει θέματα ρατσισμού.

Το "Bohemian Rhapsody" πήρε τέσσερα Oscars, τα περισσότερα από κάθε άλλη ταινία, συμπεριλαμβανομένων του Α' Ανδρικού (Rami Malek). To "Roma" του Alfonso Cuaron και το "Black Panther" ακολουθούν με τρία το καθένα.

Κάθε μία από τις 8 ταινίες που προτάθηκαν για βραβείο Καλύτερης Ταινίας πήραν τουλάχιστον από ένα. Σε μία ακόμα μεγάλη ανατροπή της βραδιάς, η Olivia Colman πήρε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού για τον ρόλο της στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου The Favourite, νικώντας την Glenn Close για την ταινία The Wife, που θεωρούταν πολύ μεγάλο φαβορί.

Δείτε εδώ όλους τους νικητές των Oscars 2019.

 

Δείτε ακόμη: Oscars 2019: Δείτε όλες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.