CELEBRITIES

Oscars 2019: H συγκίνηση του Γιώργου Λάνθιμου στη βράβευση της Olivia Colman για το "The Favourite"


The Jennettes

25 Φεβρουαρίου 2019

20190224_sha_z03_4501.jpg

Προς μεγάλη της έκπληξη, η Olivia Colman κέρδισε το Oscar Α' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της ως Βασίλισσα Anne στην ταινία "The Favourite" του Γιώργου Λάνθιμου.

Η 44χρονη ηθοποιός έβγαλε έναν από τους ωραιότερους ευχαριστήριους λόγους που έχουμε ακούσει στα Oscars, προκαλώντας μάλιστα τη συγκίνηση του Γιώργου Λάνθιμου, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Τη στιγμή της ανακοίνωσής της, ο Γιώργος Λάνθιμος βρέθηκε κοντά της, την αγκάλιασε γονατιστός και τη φίλησε, πριν η Colman σηκωθεί τρέμοντας για να παραλάβει το βραβείο της. "Αυτό είναι αυθεντικά πολύ αγχωτικό", είπε η ηθοποιός μόλις παρέλαβε το αγαλματίδιο. "Είναι ξεκαρδιστικό, έχω ένα Oscar!".

Στη συνέχεια η Colman ξεκίνησε να ευχαριστεί τους ανθρώπους που τη στήριξαν, ξεκινώντας από τον Γιώργο Λάνθιμο και φτάνοντας μέχρι τα παιδιά της, ενώ δήλωσε την εκτίμηση και το θαυμασμό της για τη Glenn Close - που θεωρούταν φαβορί για τον ρόλο της στο The Wife.

Η Colman δεν θα μπορούσε να μην κοιτάξει τον Ελληνα σκηνοθέτη και να μην τον ευχαριστήσει κατά τη διάρκεια της ομιλίας της επισημαίνοντας ότι είναι ο αγαπημένος της σκηνοθέτης και ότι η ταινία είναι η καλύτερη. Ένα κοντινό πλάνο στον Γιώργο Λάνθιμο, ο οποίος καθόταν δίπλα στη σύζυγό του, Ariane Labed, αποκάλυψε ότι ο Έλληνας σκηνοθέτης δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του για τη βράβευση της λατρεμένης του Colman.

Δείτε όλους τους νικητές των Oscar 2019 εδώ

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.