CELEBRITIES

H Lady Gaga έκανε την πιο inspirational ευχαριστήρια ομιλία των φετινών Oscars


The Jennettes

25 Φεβρουαρίου 2019

20190224_zaa_a123_6621.jpg

Το 2019 είναι η χρονιά που βρίσκει τη Lady Gaga κάτοχο Oscar (και τη Glenn Close όχι).

Το “Shallow”, το οποίο έγραψε η Lady Gaga για την ταινία του Bradley Cooper "A Star Is Born", της χάρισε το βραβείο Oscar καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού. Αυτό σημαίνει, ότι η Lady Gaga γίνεται ο μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία που έχει κερδίσει μια Χρυσή Σφαίρα, ένα βραβείο Grammy, ένα BAFTA κι ένα Oscar την ίδια χρονιά.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους συνεργάτες της στη σύνθεση, Mark Ronson, Anthony Rossomando και Andrew Wyat, για να παραλάβει το βραβείο. Φυσικά, από τις ευχαριστίες της δεν έλειψε ο σκηνοθέτης και συμπρωταγωνιστής της, Bradley Cooper, με τον οποίο έχει κάνει η Lady Gaga αυτό το ντουέτο. "Bradley, δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος στον πλανήτη με τον οποίο θα μπορούσα να έχω τραγουδήσει αυτό το τραγούδι εκτός από εσένα. Σε ευχαριστούμε που πίστεψες σε εμάς. Σε ευχαριστούμε πολύ".

Η Gaga συνέχισε λέγοντας: "Εάν είστε σπίτι και κάθεστε στον καναπέ σας και το βλέπετε αυτό τώρα, το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι πρόκειται για σκληρή δουλειά. Δούλεψα σκληρά για πολύ καιρό. Το θέμα δεν είναι η νίκη αλλά το να μην τα παρατάς. Αν έχεις ένα όνειρο, πάλεψε για αυτό. Το πάθος χρειάζεται πειθαρχία, και δεν έχει καμία σημασία πόσες φορές απορρίπτεσαι ή πέφτεις ή τρως χτυπήματα. Σημασία έχει πόσες φορές σηκώνεσαι και γίνεσαι γενναιότερος".

Λίγο πριν τη νίκη της, η Lady Gaga τραγούδησε live μαζί με τον Bradley Cooper το "Shallow", ξεσηκώνοντας το κοινό.

Δείτε ακόμη: Oscars 2019: Δείτε όλες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.