CELEBRITIES

Ο πόλεμος τελείωσε: H Madonna και η Lady Gaga φωτογραφίζονται αγκαλιασμένες


The Jennettes

26 Φεβρουαρίου 2019

51604299_703816536682992_319130842267019363_n.jpg

Η Lady Gaga και η Madonna είχαν μία πολύ δύσκολη σχέση εδώ και μία δεκαετία. Και τώρα που η Gaga πήρε το Oscar για το "Shallow", φαίνεται πως άλλαξε η κατάσταση: Οι δύο τους πόζαραν αγαπημένες στο after party της Madonna μετά τα Oscars.

Μετά από τη νίκη της για το Best Original Song και το έντονο performance της με τον Bradley Cooper, η Gaga πήγε στο after party της Madonna. Σύμφωνα με ένα post του Time στο Instagram, ο φωτογράφος του περιοδικού αιχμαλώτισε τη στιμή που οι δύο τους ποζάρουν και αγκαλιάζουν η μία την άλλη σε ένα λευκό φόντο - το party είχε αυστηρούς κανόνες κατά των social media.

H Madonna να αγκαλιάζει το χαμογελαστό πρόσωπο της Lady Gaga είναι ενδεχομένως η πιο όμορφη συναναστροφή που είχαν οι δύο τους εδώ και χρόνια. Η Gaga έχει συγκριθεί με την βασίλισσα της Ποπ από την αρχή της καριέρας της, χάρη στη συνεχώς εξελισσόμενη εικόνα της, το θάρρος της να σπάει στερεότυπα όσον αφορά το φύλο και την εκκεντρική της προσέγγιση προς τον Καθολικισμό και τη σεξουαλικότητα. H κατάσταση έγινε δύσκολη, ωστόσο, όταν το "Born This Way" της Gaga έφερε ομοιότητες με το "Express Yourself" της Madonna. H Madonna δεν κινήθηκε ποτέ νομικά, αλλά σε συναυλίες έκανε μία σύμπτιξη των δύο κομματιών. Η Madonna είχε μιλήσει δημόσια για το γεγονός το 2015, όταν είπε στο Rolling Stone πως αντιπαθούσε τη Gaga μόνο για το συγκεκριμένο γεγονός.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIME (@time) on

Η διαμάχη συνεχίστηκε, ωστόσο, όταν η Gaga, κατά τη διάρκεια της περιόδου Joanne που πέρασε, ισχυρίστηκε πως είναι διαφορετική από τη Madonna επειδή γράφει η ίδια τα τραγούδια της και παίζει τα όργανα (πράγμα που κάνει και η Madonna). Στο ντοκιμαντέρ, Five Foot Two, εξήγησε πως ήταν εκνευρισμένη που η Madonna πήγε τη διαμάχη τους στα media και ένιωθε θυμωμένη για το passive-aggressive της υπόθεσης.

"Το θέμα με εμένα και τη Madonna, για παράδειγμα, είναι πως τη θαύμαζα πάντα," είπε η Gaga στο ντοκιμαντέρ. "Και ακόμα τη θαυμάζω, ανεξάρτητα με το τι πιστεύει για 'μένα. Απλά θέλω η Madonna να με βάλει στον τοίχο και να με φιλήσει και να μου πει πως είμαι a piece of shit."

 

Δείτε ακόμη: Οι 9 πιο καλοντυμένες των Oscars 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.