CELEBRITIES

H Selma Blair έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση για σκλήρυνση κατά πλάκας


The Jennettes

26 Φεβρουαρίου 2019

20190224.jpg

Η ηθοποιός, Selma Blair εμφανίστηκε στο after party των Oscars και η παρουσία της ήταν έμπνευση για όλους και ένδειξη δύναμης και θέλησης. Η ίδια διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας τον περασμένο Οκτώβριο και το είχε μοιραστεί δημόσια, χαρακτηριστικά είχε δηλώσει «Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Είμαι σε μια επιδείνωση. Με την ευχή του Κυρίου, τη δύναμη της θέλησης και την κατανόηση των παραγωγών στο Netflix, έχω μια δουλειά. Μια υπέροχη δουλειά. Είμαι ΑΜΕΑ. Πέφτω μερικές φορές. Η μνήμη μου είναι ομιχλώδης και η αριστερή μου πλευρά ζητά οδηγίες από ένα σπασμένο GPS».

Στο after party του Vanity Fair, εμφανίστηκε με μία τουαλέτα Ralph & Russo σε pastel αποχρώσεις και πολύ λαμπερή πόζαρε στο φακό κρατώντας το μπαστούνι της. Η ίδια ήταν πολύ συγκινημένη που παρά το πρόβλημα υγείας που κατάφερε να βρίσκεται στο party ανάμεσα σε τόσους φίλους της.

Η Blair μοιράζεται με τους followers της τη κατάσταση της υγείας της ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο, μιλώντας ανοιχτά για το πως το διαχειρίζεται στην καθημερινότητά της. Μάλιστα, προσπαθεί να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους που βιώνουν το ίδιο πρόβλημα υγείας να συνεχίσουν να ζουν τη καθημερινότητά τους μη κάνοντας εκπτώσεις στο τρόπο ζωής τους.

Δείτε ακόμη:

Oscars 2019: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του after party

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.