CELEBRITIES

Το κρυφό μήνυμα που έστειλε η Serena Williams στη Meghan Markle μέσα από την ομιλία της στα Oscars


The Jennettes

26 Φεβρουαρίου 2019

serena1.jpg

H Serena Williams μοιράστηκε ένα συγκαλυμμένο μήνυμα αγάπης και υποστήριξης προς τη φίλη της Meghan Markle, μέσω της ομιλίας της στα Oscars.

Η πρωταθλήτρια του τένις, η οποία προσφάτως παρευρέθηκε στο Baby Shower της Δούκισσας του Sussex στη Νέα Υόρκη, παρουσίασε ένα απόσπασμα από την υποψήφια για Oscar ταινία "Α Star Is Born", και μίλησε για το κυνήγι των ονείρων και των φιλοδοξιών.

"Όσο είμαστε νέοι, έχουμε όλοι όνειρα για το τι θα επιτύχουμε στη ζωή", είπε η Williams. "Το να έχεις το όνειρο είναι εύκολο. Το να το κάνεις πραγματικότητα είναι δύσκολο. Είτε το όνειρο είναι να γίνεις ηθοποιός, είτε τενίστας, είτε τραγουδιστής, όπως η Ali στο A Star Is Born. Στην αποψινή υποψηφιότητα Καλύτερης Ταινίας, βλέπουμε μέσα από τα μάτια της Ali τα όμορφα και τα άσχημα σημεία της διαδρομής προς την επιττυχία.

Το κλείσιμο όμως της ομιλίας της, έμοιασε να κλείνει το μάτι στη Meghan Markle, η οποία άφησε την καριέρα της ως ηθοποιός για την αγάπη της προς τον Πρίγκιπα Harry και τη ζωή με τη βασιλική οικογένεια.

"Υπάρχει η βιασύνη της φήμης, η πίεση της επιτυχίας - και ο πόνος που έρχεται όταν θυσιάζεις την αγάπη για την καριέρα. Ή την καριέρα για την αγάπη".

Η Meghan Markle, εκτός από τη συμμετοχή της στη σειρά Suits, χρειάστηκε να κλείσει και τους λογαριασμούς της στο Instagram, και το site που διατηρούσε με το όνομα The Tig.

Δείτε επίσης: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.