CELEBRITIES

H Ariana Grande έσπασε το Instagramικο ρεκόρ της Selena Gomez, o Cristiano Ronaldo συνεχίζει να έχει την πρώτη θέση


The Jennettes

27 Φεβρουαρίου 2019

20161118_zaa_d20_517.jpg

Το Instagram πλέον αποτελεί ένα μέσο μέτρησης που δείχνει πόση επιρροή έχει ο κάθε καλλιτέχνης στο κοινό του και φυσικά αυτό μετριέται με πόσους ακόλουθους έχει. Οι μάχες που γίνονται για την πρώτη θέση είναι πολλές, και σε αυτή τη μάχη κέρδισε πριν από λίγες ώρες η Ariana Grande εκθρονίζοντας από τη κορυφή την Selena Gomez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Σύμφωνα με το Billboard η Ariana έχει 146.311.467 followers ενώ η Selena έχει 146.274.798 followers. Η διαφορά μπορεί να μην είναι μεγάλη αλλά όπως και να έχει οι αριθμοί μίλησαν. Η Ariana κατάφερε να ξεπεράσει τη Gomez καθώς το νέο της album, Thank U, Next.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Ενώ, η Gomez είχε δηλώσει ότι θα απέχει από τα social media διότι διάνυε μια δύσκολη ψυχολογική περίοδο στη ζωή της. Μένει να δούμε αν η Gomez θα ανακάμψει και θα πάρει πάλι τα σκήπτρα της πρωτιάς. Βέβαια, ο βασιλιάς του Instagram παραμένει ο ποδοσφαιριστής Christiano Ronaldo με 156 εκατομμύρια followers, αφήνοντας πίσω πολλές διάσημες κυρίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Δείτε ακόμη:

Hair Icon: Selena Gomez

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.