CELEBRITIES

H Lady Gaga απάντησε με το δικό της τρόπο για τη φημολογούμενη σχέση με τον Bradley Cooper


The Jennettes

28 Φεβρουαρίου 2019

20190224_zaa_a123_6621.jpg

Η χημεία της Lady Gaga και της Bradley Cooper κατά τη διάρκεια των Oscars ήταν τόσο μεγάλη και αληθινή, κάνοντας όλο το διαδίκτυο να αναρωτιέται εάν έχουν ερωτική σχέση. Οι φήμες φούντωσαν ακόμη περισσότερο όταν η σύζυγος του Bradley, Irina Shyak έκανε unfollow τη Gaga από το Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bradley Cooper ™ ? (@bradley_cooper.official) on

Τόσο ο Bradley όσο και η Gaga δεν είχαν πάρει θέση για την έντονη φημολογία περί ερωτικής σχέσης και προτιμούσαν να μη σχολιάσουν το γεγονός. Ωστόσο, η Gaga έβαλε ίσως ένα τέλος σε αυτές τις φήμες μιας και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στον Jimmy Kimmel Live, απάντησε τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Διαβάστε εδώ: Το αινιγματικό σχόλιο της πρώην του Bradley Cooper για τη φημολογουμενη σχέση του με τη Lady Gaga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ladygaga ? (@ladygagagram) on

Η ίδια όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τη χημεία που έχει με τον Cooper και αν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, απάντησε: «Ναι, οι άνθρωποι είδαν την αγάπη, και μαντέψτε τι; Αυτό θέλαμε να δείτε! Αυτό είναι ένα τραγούδι αγάπης, «Shallow». Η ταινία, ένα αστέρι γεννιέται, είναι μια ιστορία αγάπης».Επιπλέον, σχολίασε ότι τα social media το έκαναν τεράστιο το γεγονός της υποτιθέμενης ερωτικής σχέσης και έδειξε τη δυσαρέσκειά της για αυτό.

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε και όλα όσα είπε για τον Bradley Cooper:

 

 

 

Δείτε ακόμη:

Oscars 2019: Oι after party εμφανίσεις που απογοήτευσαν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.