CELEBRITIES

Η Irina Shayk διέγραψε από το Instagram τη Lady Gaga


The Jennettes

27 Φεβρουαρίου 2019

abaca_636238_113.jpg

H ερμηνεία του «Shallow» κατά τη διάρκεια της 91ης τελετής απονομής των Oscars ήταν το πιο πολυσυζητημένο στιγμιότυπο και οι φήμες περί ερωτικής σχέσης της Lady Gaga και του Bradley Cooper δεν άργησαν. Και ενώ και οι δυο το αρνούνται, όλο το διαδίκτυο τους θέλει μαζί, μέχρι και η πρώην σύζυγος του Cooper απάντησε αινιγματικά εάν ο πρώην σύντροφός της διατηρεί ερωτική σχέση με τη Gaga.

Διαβάστε εδώ: Oscars 2019: Το performance της Lady Gaga και του Bradley Cooper έσπασε το internet

Μπορεί στην ανακοίνωση της βράβευσης, η Lady Gaga και η Irina Shayk να αγκαλιάζονταν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Sun», το όμορφο μοντέλο σταμάτησε να ακολουθεί τη Gaga στο Instagram πολύ πριν τη βραδιά των Oscars παρά τη «φιλία» που έδειξαν να έχουν στην τελετή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A ⭐️ Is Born (@gagaxbradley) on

Ένας ειδικό της γλώσσας του σώματος δήλωσε ότι αυτή η αγκαλιά μπορεί να μην είναι τόσο φιλική όσο μοιάζει. Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Οι αγκαλιές και οι χειρονομίες ανάμεσα στη Gaga και την Irina είναι αμήχανες και περίεργες. Η Gaga τοποθέτησε και τα δυο της χέρια στους ώμους της Irina αντί για τα χέρια της, κίνηση η οποία θα έδειχνε τρυφερότητα. Όμως, γύρισε το κεφάλι της στα αριστερά καθώς τη φίλησε, την ώρα που και η Irina γύρισε το πρόσωπό της στη δική της αριστερή πλευρά, το οποίο δείχνει αδυναμία».

Τώρα μένει να δούμε τη συνέχεια αυτής της ιστορίας.

Δείτε ακόμη:

Oscars 2019: Tα καλύτερα beauty looks

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.