CELEBRITIES

Η Kim Kardashian προειδοποιεί τους fans για το νέο επικίνδυνο παιχνίδι του Youtube


The Jennettes

28 Φεβρουαρίου 2019

20181009_zaa_nc34_095_0.jpg

Η Kim Kardashian προειδοποίησε τα εκατομμύρια των ακολούθων της στα social media σχετικά με το "Μomo Challenge", ένα παιχνίδι που φαίνεται να ενθαρρύνει τα παιδιά να κάνουν κακό στον εαυτό τους.

"Προσοχή! Μόλις μου ήρθε αυτό, σχετικά με το τι εισέρχεται στο Youtube Kids. Παρακαλώ να παρακολουθείτε το τι βλέπουμε τα παιδιά σας", έγραψε. Το "Momo Game" ή "Momo Challenge", έγινε γνωστό το καλοκαίρι που πέρασε και αρχικά είχε θεωρηθεί απάτη, πριν γίνει meme.

"Δεν εμφανίζεται αμέσως, οπότε είναι σχεδόν σα να απεριμένει να φύγεις από το δωμάτιο και να εμφανιστεί στα μισά του show. Υπάρχουν επίσης βίντεο με cartoon που κάνουν σεξουαλικά και βίαια πράγματα, και ενώ ίσως δείχνουν αθώα στην πρώτη ματιά, πιστέψτε με, δεν είναι. Youtube - παρακαλούμε για βοήθεια", πρόσθεσε η Kardashian, η οποία είναι και μητέρα.

Η αστυνομία της Ιρλανδίας έχει ήδη εκδόσει προειδοποιήσεις σχετικά με το Momo, το οποίο εμφανίζεται στις οθόνες των παιδιών και τα προσκαλεί σε επικοινωνία στο Whatsapp. Στη συνέχεια τα βάζει να κάνουν κακό στον εαυτό τους, ειδάλλως θα τους ρίξει μια κατάρα.

Φαίνεται πως δεν πρόκειται για κάτι που στοχεύει άμεσα στο κακό των παιδιών, αλλά στο ψάρεμα προσωπικών πληροφοριών από hackers. Σε κάθε περίπτωση, οι γονείς οφείλουν να προσέχουν το τι ακριβώς παρακολουθεί το παιδί τους στο internet.

Δείτε ακόμη: H Kim Kardashian βγάζει βόλτα το γιο της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.