CELEBRITIES

H Jennifer Garner έφερε σε αμηχανία το γιο της στο πάρτι γενεθλίων του


The Jennettes

1 Μαρτίου 2019

abaca-553635-006.jpg

Ο γιος της Jennifer Garner, είχε γενέθλια, και αποφάσισε να τα γιορτάσει με ένα θεματικό πάρτι, εμπνευσμένο από την ταινία Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας.

Η ηθοποιός, η οποία είναι πλέον γνωστή για το πόσο cool και ακομπλεξάριστη είναι, ντύθηκε σαν την πρωταγωνίστρια του παιδικού animation, την Astrid. Γεμάτη ενθουσιασμό, έβαψε το πρόσωπό της με μπλε και πορτοκαλί μπογιά, και φόρεσε το τέλειο viking outfit, μαζί με τις γούνες, τις πανοπλίες και τα δερμάτινα.

Φαίνεται όμως πως ο 7χρονος πλέον Samuel, δεν εκτίμησε ιδιαίτερα την πρωτοβουλία της. Ενώ του παρουσίασε την τούρτα του, η 46χρονη ηθοποιός κατάλαβε ότι ο γιος της είχε ήδη αρχίσει να ντρέπεται και να νιώθει άβολα. "Λοιπόν, μαντέψτε. Φαίνεται πως τα 7 είναι η ηλικία στην οποία το παιδί μου σταματάει να θεωρεί ότι είναι cool το να μασκαρεύομαι για το πάρτι του", έγραψε στη φωτογραφία που μοιράστηκε από το γεγονός.

Στα hastags πρόσθεσε με χιουμοριστική διάθεση ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο μικρότερος γιος της έστρεψε τα μάτια του με απαξίωση, ενώ ρώτησε αν κανείς χρειάζεται μια Astrid. Mάλιστα, έκανε tag και την ηθοποιό America Ferrera, η οποία δίνει τη φωνή της στον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Η Ferrera μοιράστηκε τη φωτογραφία στα stories της, σε ένδειξη συμπαράστασης και γεμάτη ενθουσιασμό για τη μεταμφίεση της Garner.

Αντί για το δράκο του, ο Samuel εκπαιδεύει τη διάσημη μαμά του.

Δείτε επίσης: Η Jennifer Garner άλλαξε τη διάθεση της και τη διακόσμηση στο σπίτι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.