CELEBRITIES

Ο Bradley Cooper φωτογραφίζεται με τη Lady Gaga και έχει σημάδι από κόκκινο κραγιόν στο πηγούνι


3 Μαρτίου 2019

abaca-527459-020_0.jpg

Aν κάτι ξεχωρίσαμε από τα φετινά Όσκαρ είναι τόσο η εμφάνιση του Βradley Cooper με την Irina Shayk όσο και το συγκινητικό performing act που έκανε με την Lady Gaga, κάνοντας το διαδίκτυο να μιλάει για την εξαιρετική χημεία που έχουν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι διατηρούν ερωτική σχέση.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε που πραγματοποιήθηκαν τα Όσκαρ, όμως ένα fan account της Lady Gaga στο Instagram έφερε ξανά την υποτιθέμενη σχέση στην επιφάνεια, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την επίσημη πρεμιέρα του A Star Is Born το Σεπτέμβρη, στην οποία ο Bradley Cooper που στέκεται δίπλα στη Lady Gaga έχει σημάδι από κόκκινο κραγιόν στο πηγούνι του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oops. ? @ladygaga #ladygaga #mothermonster #littlemonster #thefame #thefamemonster #bornthisway #artpop #joanne #Lg6 #hausofgaga #astarisborn #sarahtannomakeup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mother Monster ? (@ladyfckinggaga) στις

Όπως ήταν φυσικό τα σχόλια ήταν πάρα πολλά και τα περισσότερα ανέφεραν πως σίγουρα κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Όμως οι πιθανότητες η εν λόγω φωτογραφία να είναι επεξεργασμένη είναι μεγάλες, οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε τόσο εύκολα συμπεράσματα.

Δείτε στη gallery τα Oscars 2019 και τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του after party

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.