CELEBRITIES

H Miley Cyrus αποκάλυψε ότι το πρώτο της φιλί ήταν με κορίτσι


The Jennettes

4 Μαρτίου 2019

abaca_672713_010.jpg

Η Miley Cyrus συνειδητοποίησε τη ρευστότητα της σεξουαλικότητάς της σε νεαρή ηλικία.

H τραγουδίστρια, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως queer και pansexual (μια ευρύτερη εκδοχή του όρου bisexual), αποκάλυψε ότι το πρώτο της φιλί ήταν με ένα κορίτσι.

"Όταν ήμουν μικρότερη, ζούσα στο Νότο... Το πρώτο μου φιλί ήταν με ένα κορίτσι, στο Γυμνάσιο", δήλωσε η 26χρονη Cyrus στο podcast "RuPaul: What's the Tea with Michelle Visage".

"Kανείς δεν μπορούσε να το καταλάβει αυτό στο Nashville, οπότε είχα μια σχέση", πρόσθεσε.

Η Cyrus, η οποία έγινε γνωστή ως Hannah Montana στη μουσική σειρά του Disney Channel, ισχυρίζεται ότι ήταν το μόνο από τα παιδιά της Disney που αποδέχτηκε ανοιχτά την LGBTQ κοινότητα εκείνη την εποχή. "Ήμουν το μόνο από τα παιδιά της Disney που έβγαινα και υποστήριζα τους gay φίλους μου, κανείς δεν το έλεγε αυτό, οπότε μου ήταν πάντα πολύ σημαντικό".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CAN WE PLEASE GET THESE TWO COLLAB SOMEDAY? THEY’RE BOTH QUEENS?? @mileycyrus @selenagomez

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus | Fan Account⚡️ (@kissesofmiley) στις

Από τότε, ο Nick Jonas ενσάρκωσε έναν gay χαρακτήρα στο Kingdom και η Demi Lovato τραγούδησε σε φεστιβάλ υπερηφάνειας και αποκάλυψε ότι είναι ανοιχτή σε σχέσεις τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες.

H Miley είναι πλέον παντρεμένη με τον Liam Hemsworth, όμως σε ένα διάλειμμα της μακροχρόνιας σχέσης τους, είχε μια σύντομη σχέση με το μοντέλο της Victoria's Secret, Stella Maxwell.

Μιλώντας για το γάμο της, η 26χρονη star δήλωσε: "Ο λόγος που οι άνθρωποι παντρεύονται είναι μερικές φορές παλιομοδίτικος, αλλά ο λόγος που παντρευτήκαμε εμείς δεν είναι καθόλου - στην πραγματικότητα νομίζω ότι είναι κάπως New Age. Για να είμαστε απολύτως ευθείς, επαναπροσδιορίζουμε το πώς φαίνεται για κάποιον που είναι queer, όπως εγώ, το να βρίσκεται σε μια ετεροσεξουαλική σχέση".

Δείτε ακόμη: Η Miley Cyrus δεν νιώθει ούτε σαν κορίτσι ούτε σαν αγόρι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.